Cultura

Música

El grup Men in Swing enceta les actuacions del Cambrileja el Nadal pels carrers i places del port

Els músics van recórrer els carrers més cèntrics del port tot fent diferents aturades en les que oferien el seu variat repertori

Per Lluís Rovira i Barenys

El grup Men in Swing, ahir a la tarda, a la plaça Catalunya
El grup Men in Swing, ahir a la tarda, a la plaça Catalunya | Lluís Rovira i Barenys

Els carrers i places del port van acollir, ahir a la tarda, la primera de les actuacions emmarcades en l'anomenat "Cambrileja el Nadal". En aquesta ocasió l'ambientació musical itinerant va anar a càrrec del grup Men in Swing. El septet osonenc va oferir un repertori variat, amb algunes nadales, tot a ritme de swing i de jazz. Els músics van recórrer els carrers més cèntrics del port tot fent diferents aturades en les que oferien el seu variat repertori.

La següent actuació dins la programació del Cambrileja el Nadal tindrà lloc aquest proper dilluns 27 de desembre, a partir de les 12 h pels carrers del port, i tindrà com a protagonistes els personatges de la companyia Fadunito Street Arts amb la seva representació itinerant de La gran família, un espectacle que ja va recórrer els carrers del port de Cambrils l'estiu de 2020 dins la programació, en aquella ocasió, del Cambrileja l'Estiu.

Comenta aquest article