Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Solidaritat

L'Ajuntament lliura la recaptació de la Cursa de Sant Silvestre de l'Hospitalet de l'Infant a la Lliga contra el Càncer

Un total de 180 euros, aplegats amb el cobrament de la inscripció i amb alguns donatius

Per Redacció

La presidenta de la Lliga contra el Càncer a l'Hospitalet, Gemma Arias; i el regidor d'Esports, Diego García
La presidenta de la Lliga contra el Càncer a l'Hospitalet, Gemma Arias; i el regidor d'Esports, Diego García | Cedida

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Diego García, ha lliurat els diners recaptats amb la X Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant a la presidenta de la delegació de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre que hi ha al poble, Gemma Arias. Un total de 180 euros aplegats amb la inscripció d’un euro per participant que, per quart any consecutiu, va cobrar l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament a favor d’aquesta entitat; i amb les donacions econòmiques fetes per la gent.

En aquesta prova solidària, disputada el passat 19 de desembre, hi van prendre part gairebé 150 persones de totes les edats, procedents sobretot del municipi i d’arreu de la demarcació de Tarragona. L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant va tornar a organitzar aquesta competició amb el format habitual: un recorregut de 4 km (dues voltes a un circuit urbà de 2 km).

Amb un temps de 13 minuts i 30 segons, Iván Docampo González, del club RUNGALICIA-INTERESPORT va ser el primer a creuar la meta. En la categoria femenina, la guanyadora va ser Nur Ortega, de Vila-seca, amb un temps de 14 minuts i 46 segons.

Comenta aquest article