Informació general

La PLIC ofereix una musclada popular a la plaça d'Espanya i dóna a conèixer algunes de les seves propostes pel Barri Antic

Per Berta Ruiz



La musclada popular es va celebrar ahir al vespre a la plaça d'Espanya
La Plataforma Independent Cambrilenca (La PLIC) va oferir ahir al vespre una musclada popular a la plaça d'Espanya. Durant aquest acte, bona part dels membres de la formació van repartir nombrosos plats de musclos amb romesco a tots els assistents que s'hi van acostar i a la gent que passava per la plaça.

Aprofitant aquest acte i la zona escollida per fer-l'ho, el líder de la formació –Xavier Martí– va explicar a Revista Cambrils Diari Digital algunes de les principals propostes que La PLIC té per al Barri Antic de Cambrils. Segons va explicar, la formació independent proposa entre d'altres qüestions, un projecte de pàrquing al passeig d'Albert, la instal·lació d'un espai per als cursos de la UNED a Cambrils o la rehabilitació de l'Escola de Música com a edifici per a acollir les entitats, associacions del municipi i d'altres activitats culturals, "per donar més vida al Barri Antic. Pensem que s'ha de potenciar, posar-hi més activitats per a que la gent no marxi d'aquí i que dins dels programes de Promoció de Ciutat es tingui molt en compte l'Associació de comerciants Vilacentre", per tal de potenciar l'àmbit més comercial del barri.

En relació a la posada en marxa del Pla de Barris, Martí va recordar que ara se li ha de donar continuïtat, "per potenciar tot el Barri Antic de la nostra població. Aquí, tenim les arrels, part de la ciutadania de Cambrils i s'ha de fer de la manera que es mereix, donant-li vida per a que sigui la ciutat activa que nosaltres reclamem".

Comenta aquest article