Esports

Hoquei patins

El Cambrils CH s'endú els tres punts de la difícil pista del Casal l'Espluga

El Cambrils va saber jugar els últims instants del partit amb una bona defensa i possessions llargues i ordenades

Per Redacció

Imatge del partit disputat  entre el Cambrils CH i el Casal l'Espluga corresponent a la primera volta de la competició
Imatge del partit disputat entre el Cambrils CH i el Casal l'Espluga corresponent a la primera volta de la competició | Berta Ruiz

Hoquei patins                       Segona Catalana                     Grup 3A

Hoquei Casal l'Espluga 2 - Cambrils CH 3

El Cambrils va aconseguir la victòria en una pista complicada com és la del Casal l'Espluga, on equips de la part alta de la classificació havien perdut punts. En la primera part el Cambrils no se sentia còmode i va ser l’Espluga qui va prendre la iniciativa en el joc i qui va disposar de més ocasions. Tot i així, es va arribar amb un 0-0 al descans.

A la segona part, el Cambrils va començar una mica millor i als 3 minuts d’haver-la iniciat, el juvenil Javier (convocat per l’absència de Pol i Oscar per lesió) va recuperar una bola, conduint desde la pròpia pista i va anotar el 0-1 definint molt bé davant el porter. Pocs instans després el Cambrils hauria pogut ampliar el marcador si hagués aprofitat la falta directa de la desena falta. Tot i això semblava que el Cambrils tenia el partit controlat i que el 0-2 estava a punt d’arribar però una contra de 3 contra 2 va acabar amb un gran gol de l’Espluga fruit d’un remat alta al segon pal. Pocs minuts després, una falta a la frontal de l'àrea va suposar el 2-1 a falta de 13 minuts per acabar el partit. Un gol molt discutit pels cambrilencs al considerar que es va xutar directe, sense que cap jugador toqués la pilota.

Semblava que tornaven a aparèixer els nervis de les últimes jornades a l'equip cambrilenc però un temps mort els va fer reaccionar. Roger, de remat de fora l'àrea, posava el 2-2 i poc després Nil feia el 2-3. Amb aquest resultat, el Cambrils va errar la segona directa, la qual cosa hauria matat el partit. A 3 minuts del final l’Espluga va tenir la falta directa corresponent a la 10a falta que Raül va aturar. El Cambrils va saber jugar els últims instants del partit amb una bona defensa i possessions llargues i ordenades, superant inclús el 5-4 en l’últim atac de l’Espluga.

Després d'aquest resultat, el Cambrils CH es col·loca en sisè lloc empatat a punts amb l'Amposta i a un punt del Riudoms, tot i que aquests dos equips han disputat un partit menys que el Cambrils. La competició de lliga es reprendrà el 15 de gener i el Cambrils CH ho farà a casa davant el Club d'Esports Vendrell.

Comenta aquest article