Atletisme

Les germanes Taggi pugen al podi del cros ciutat de Vic

Emma Taggi va ser segona a la categoria S-16 i Maria Taggi tercera a la categoria S-18

Maria Taggi corrent en mig de la boira en el cros ciutat de Vic
Maria Taggi corrent en mig de la boira en el cros ciutat de Vic | Cedida

Diumenge passat es va disputar, al circuit que hi ha als voltants de l'estadi d'atletisme Josep Maria Pallàs de Vic, el 41è. Cros Ciutat de Vic. Aquest cros ha estat la cinquena prova puntuable del Gran Premi Català de Cros.

Per part del Club Atletisme Cambrils hi van participar les germanes Taggi, la Maria a la categoria S-18 i l'Emma a la categoria S-16. La distància a recórrer per la Maria era de 5.050 metres en un circuit amb constants desnivells. La protagonista de la cursa va ser la boira que va endurir la prova atlètica per la baixa temperatura a la que havien de córrer les atletes. Maria Taggi, des del primer moment, es va situar en posicions capdavanteres. A mitja cursa es va situar en tercera posició que ja no va abandonar fins arribar a la meta.

L'Emma havia de recórrer 4.000 metres al mateix circuit. Calcant la tàctica de la seva germana, es va situar en 2a posició a meitat de cursa i ja es va mantenir en aquest lloc fins a la línia de meta.

Amb aquesta magnífica actuació, van sumar els punts suficients per a ser convocades per la Federació Catalana per a representar Catalunya al Cros d'Elgoibar, una cursa que s'ha de disputar el diumenge 9 de gener.