Informació general

El PSC fa el seu segon acte de campanya amb la presència del senador socialista Isidre Molas

Per Berta Ruiz



Isidre Molas, Robert Benaiges, Anna Peláez i Anna López, ahir al vespre en el míting del PSC
El PSC va oferir ahir al Centre Cultural el seu segon acte de la campanya electoral a les properes eleccions municipals.

L'acte va comptar amb la presència del candidat de la formació a l'alcaldia de Cambrils –Robert Benaiges–, les número 3 i 7 de la llista del PSC –Anna López i Anna Peláez–, així com d'altres integrants de la candidatura, i el convidat especial a l'acte, el senador socialista –Isidre Molas–. Durant bona part del seu discurs, Molas va destacar la importància de dur a terme una política "tenaç i intel·ligent per garantir l'estat del benestar. Els socialistes volem prosperitat econòmica per repartir, per reduir les desigualtats i aconseguir una societat més solidària i cohesionada. Volem crear condicions per tenir riquesa, i seguir creixent amb dinamisme i innovació". El senador socialista també va incidir en la necessitat de generar serveis i crear comunicacions, "perquè el que queda aïllat en un món globalitzat no pot mantenir el seu nivell de creixement. I la força d'un municipi està en saber situar-se en el territori".

Per la seva banda, l'alcaldable Robert Benaiges declarava a Revista Cambrils Diari Digital, moments abans d'iniciar l'acte, algunes de les propostes del seu programa electoral així com, "la presentació clara dels responsables de portar endavant les polítiques del programa, en cas de que tinguem la futura gestió de l'Ajuntament". Benaiges també va comentar de manera general alguns dels aspectes prioritaris, "que nosaltres pensem que són els que la població de Cambrils necessita per millorar de manera molt clara el seu benestar, com infraestructures, equipaments, serveis i tot allò que ha de tenir una ciutat creixent com la nostra. Incidirem en el punt de vista de l'urbanisme i l'habitatge, serveis, seguretat ciutadana, i allò que ens és més propi com les polítiques d'atenció a la persona, la cohesió social, la cultura, l'esport o la participació. Tots aquests elements que formen la major part de les propostes del nostre programa".

Comenta aquest article