Informació general

Homenatge

L'Ajuntament homenatja a una treballadora i a dos treballadors municipals jubilats durant l'any 2021

Per Redacció

L'alcalde Oliver Klein amb la treballadora homenatjada Maruja López
L'alcalde Oliver Klein amb la treballadora homenatjada Maruja López | Cedida

L’alcalde Oliver Klein va presidir, ahir, l’acte d’homenatge a una treballadora i a dos treballadors que s’han jubilat al llarg d’aquest any 2021. Per motius personals i de la pandèmia, dues de les tres persones homenatjades no van poder assistir presencialment a l’acte, però l’Ajuntament els farà arribar l’obsequi commemoratiu en els propers dies.

L’acte va comptar amb la presència de l'homenatjada Maruja López Flores, bona part dels regidors i regidores de l’Ajuntament i també alguns companys i companyes de feina que la van voler acompanyar en un dia tan especial. En els parlaments, l’alcalde va agrair els serveis prestats a les tres persones que s’han jubilat enguany, els va desitjar molta felicitat en aquesta nova etapa de la vida i va dedicar unes paraules a cadascun d’ells, repassant alguns aspectes personals i professionals de la seva trajectòria. Maruja López Flores es va jubilar l’estiu passat després de més de 15 anys de treballar com a conserge al Centre Cívic Les Basses. Els altres dos homenatjats, que no van assistir a l’acte, són un oficial de primera electricista de la brigada municipal que va entrar a l’Ajuntament el 1980 i un tècnic informàtic que s’hi va incorporar el 1994.

Els obsequis de comiat d’enguany són el llibre "Cambrils desaparegut", publicat a principis d’any per Gerard Martí i Pedro Otiña; una làmina de la il·lustradora Marta Nolla, i una peça de ceràmica creada per l’artista Dolors Ortuño que reprodueix la Torre del Port, l’Ermita i el portal del carrer Major. 

L'homenatjada Maruja López amb l'alcalde i algunes de les seves companyes de feina

 

Comenta aquest article