Esports

Futbol

El Marina Cambrils segueix amb la ratxa negativa i tanca l'any 2021 amb una derrota a casa contra l'Icomar

Per Redacció

El Marina va perdre en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal davant l'Icomar
El Marina va perdre en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal davant l'Icomar | Lluís Rovira i Barenys

Futbol  - Tercera Catalana - Grup 2

Marina Cambrils 0 - Icomar 2

El Marina Cambrils rebia, aquest passat dissabte a la tarda, la visita de l'Icomar, un equip que està situat per sota de l'equip cambrilenc a la taula classificatòria. No obstant això, el Marina no va poder tancar l'any 2021 amb un resultat positiu i va encaixar la seva sisena derrota de la temporada. De fet, l'equip ha encadenat una ratxa negativa de resultats en els quatre últims partits amb tres derrotes i només un empat.

En aquesta ocasió, després d'una primera part molt disputada, l'Icomar aconseguia avançar-se en el marcador a les acaballes del primer temps, concretament en el minut 41. Els cambrilencs no van tenir temps de reaccionar i es va marxar al descans amb aquest desavantatge. Després del descans, l'equip local va sortir al terreny de joc amb l'ànim de redreçar el marcador però, als pocs minuts de començar, van veure com l'Icomar anotava el seu segon gol. Un gerro d'aigua freda per al Marina que va veure com se li posava molt coll amunt la remuntada. Per la seva part, amb la renda de dos gols a favor, l'Icomar va poder controlar la segona part i endur-se el triomf. A més, el Marina va haver de jugar amb un jugador menys els últims deu minuts de partit per l'expulsió, per doble targeta groga a Saliu, en el minut 80.

Amb aquesta derrota, el Marina Cambrils se situa en l'onzena posició del grup. El seu bagatge en el que portem de temporada és de cinc victòries, dos empats i sis derrotes. L'equip iniciarà l'any 2022 al camp del Miami Platja, el proper 8 de gener.

Comenta aquest article