Esports

Nàutica

L'Acadèmia Nàutica del Club Nàutic Cambrils tanca l'any 2021 amb un 50% més d'alumnes que l'any anterior

Per Redacció

Imatge d'una de les activitats de l'Acadèmia Nàutica
Imatge d'una de les activitats de l'Acadèmia Nàutica | Cedida

L’Acadèmia Nàutica del Club Nàutic Cambrils (CNCB) ha rebut més de 500 alumnes al llarg de tot l'any 2021, xifra que suposa un increment del 47% respecte a l’any anterior. El més demandat continua sent la Llicència de Navegació, seguida pel de patró de navegació d’esbarjo (PER). La majoria d’alumnes provenen de les comarques de Tarragona tot i que, gràcies als cursos en línia, cada cop hi ha més alumnes de tota Europa i dels Estats Units que aprofiten l’estiu per fer les pràctiques en aigües de Cambrils.

Com ja es va fer durant tot el curs 2020, l’Acadèmia del CNCB ha adaptat al format telemàtic tots els cursos possibles per tal de facilitar a l’alumnat accedir a la formació, extremant les mesures de seguretat necessàries que marca la situació actual. De cara a 2022 es mantindrà l’opció telemàtica en tots aquells cursos possibles, tenint en compte que les pràctiques de motor i vela de tots els cursos, a més de la llicència de navegació, es fan de forma presencial.

Acadèmia Nàutica oberta tot l'any i amb un ampli ventall de cursos de formació

L’Acadèmia Nàutica del Club Nàutic Cambrils està oberta durant tot l’any i ofereix un ampli ventall de cursos de formació. Poden realitzar-se des de cursos per obtenir la llicència de navegació que permet portar embarcacions de fins a 6 metres d’eslora, fins a la titulació de capità de iot o la de patronatge d’embarcacions d’esbarjo. Així mateix, l’Acadèmia ofereix també cursos per iniciar-se en la navegació, així com per renovar coneixements i ampliar-los.

El calendari amb totes les classes teòriques, pràctiques i exàmens per al proper any ja està publicat i es pot consultar al web del CNCB. Les classes i pràctiques a l’Acadèmia es reprendran el 10 de gener. A més, el Club ofereix un descompte del 10% per cursos i activitats en totes aquelles reserves que es facin fins al7 de gener. Seguint amb la línia de fomentar l’interès per la nàutica, el Club Nàutic Cambrils organitza també les trobades socials de creuers obertes a tothom un diumenge al mes. En elles es dóna l’oportunitat de practicar la navegació, ja sigui amb embarcació pròpia o sumant-se a la tripulació d’altres.

Comenta aquest article