Societat

Promoció nadalenca

Força expectació a l'estrena del mapping nadalenc a la plaça de la Vila

En aquesta ocasió els edificis que feien de pantalla de la projecció van ser l'antic Ajuntament, juntament amb els dos edificis contigus

Per Lluís Rovira i Barenys

Mapping projectat als edificis de la plaça de la Vila, ahir a la tarda
Mapping projectat als edificis de la plaça de la Vila, ahir a la tarda | Lluís Rovira i Barenys

L'estrena del mapping a la plaça de la Vila, ahir a la tarda, va causar força expectació. La plaça va enregistrar una gran quantitat de gent en un ambient familiar, per veure l'evolució del tió i la fàbrica de joguets projectada sobre la façana dels edificis de la plaça. En aquesta ocasió, els edificis que feien de pantalla de la projecció van ser l'edifici de l'antic Ajuntament i que actualment acull el Jutjat de Pau, juntament amb els dos edificis contigus. Recordem que el dia abans s'havia fet l'estrena del mapping, a la torre del Port.

Les projeccions continuaran durant aquests dies i fins el proper 4 de gener en què es farà la darrera i començaran a les 18,30 h. Les projeccions al port es faran els dies 17, 21, 24, 28 i 30 de desembre i 2 i 3 de gener. A la plaça de la Vila les projeccions seguiran els dies 20, 22, 27 i 31 de desembre i el 4 de gener. Durant tots els dies, tant al port com a la vila, es farà la mateixa projecció.

 

Comenta aquest article