Esports

Rem

Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils programa una matinal d'activitats, aquest diumenge, per La Marató de TV3

La cita per als vogadors del club s'iniciarà de bon matí, ja que està previst que la trobada comenci a partir de les 8 hores del matí, a les Escales Reials

Per Redacció

Cartell de les activitats previstes pels Vogadors, aquest proper diumenge
Cartell de les activitats previstes pels Vogadors, aquest proper diumenge | Cedida

Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils ha programat una matinal d'activitats, per aquest proper diumenge 19 de desembre, amb l'objectiu de col·laborar amb La Marató de TV3. La cita per als vogadors del club s'iniciarà de bon matí, ja que està previst que la trobada comenci a partir de les 8 hores del matí, a les Escales Reials. Des d'aquella hora i fins les 14 hores s'ha plantejat un primer objectiu: 6 hores sense parar en un ergòmetre. Es tracta d'un aparell simulador de la tècnica de palada, utilitzat pels remers en l'entrenament de terra. Els vogadors remaran per La Marató i ho gravaran per, posteriorment, editar-ne un vídeo. El segon objectiu de la jornada serà fer una fotografia per equips, de les 11 a les 12 hores. D'altra banda, entre les 9 i les 11 hores, s'organitzarà el seu particular "Joc del Calamar" a l'ergòmetre, on equips de quatre persones lluitaran per realitzar els 2.000 metres en el millor temps possible i en les diferents categories.

Per últim, si la participació de gent ho permet, el club té previst organitzar una petita exhibició entre els seus diferents equips, fent un circuit de dues boies. Els diners que es recaptin de la inscripció (5 euros) a la jornada es donaran a la causa solidària d'enguany.

 

 

 

Comenta aquest article