Societat

Joventut

El projecte #laveujove ofereix tallers gratuïts de maquillatge i ball modern

Per Redacció

S'impartirà un taller de ball
S'impartirà un taller de ball | Cedida

El Departament de Joventut de l’Ajuntament ha programat dues activitats dirigides per joves del projecte #laveujove i adreçades a joves d’entre 14 i 20 anys. Es tracta d’un taller de maquillatge i un taller de ball modern que s’oferiran a l’Ateneu Juvenil el proper 23 de desembre d’11 a 13 hores. Les activitats són gratuïtes però cal fer inscripció prèvia a través de la web de Joventut: https://www.joventutcambrils.cat/ca.

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha afirmat que "és un orgull poder programar activitats per a persones joves cambrilenques comptant amb joves de Cambrils per a realitzar-les". Ambdues activitats formen part de la programació del Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2021 amb l’objectiu de proposar espais lúdic formatius i experimentals al jovent a nivell local i accessible. El projecte #laveujove va néixer a principis d’any per donar a conèixer el talent de les persones joves del municipi i mostrar la seva vessant més positiva i col·laborativa.

Els tallers

Per una banda, la jove cambrilenca Júlia Garcia oferirà un taller de maquillatge per aprendre tècniques professionals de cara als dies de Nadal. Garcia va començar a maquillar de manera autodidacta, fins que va tenir l’oportunitat d’anar a estudiar maquillatge professional a Stick Art Studio Barcelona. Ella mateixa diu que el maquillatge s’aprèn practicant i equivocant-te molts cops.

Per altra banda, el taller intensiu de ball modern anirà a càrrec del jove cambrilenc Alex Fernández, que s’està formant a l’escola Tribu Urbana de Barcelona en disciplines com Hip Hoop, freestyle, acrobàcia o Popping.

Comenta aquest article