Societat

Promoció nadalenca

S'estrena el mapping nadalenc a la torre del Port

Avui es projectarà el maping a la plaça de la Vila i durant els propers dies i fins el 4 de gener, s'anirà alternant la seva projecció en els dos indrets, el port i la vila

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de la projecció del mapping nadalenc a la torre del Port, ahir a la tarda
Un moment de la projecció del mapping nadalenc a la torre del Port, ahir a la tarda | Lluís Rovira i Barenys

Ahir a la tarda es va fer l'estrena del mapping que es va projectar sobre la torre del Port. En total es van fer tres passis d'un vídeo que dura uns vuit minuts. El primer passi es va fer a 2/4 de 7 de la tarda i en el decurs d'una hora es van fer els altres dos. Per aquest motiu, es va tallar el trànsit per tota la façana del port des d'abans de les 5 de la tarda. Avui el mapping es trasllada a la plaça de la Vila, en el mateix horari que ahir. Les projeccions continuaran durant aquests dies i fins el proper 4 de gener en què es farà la darrera. Les projeccions al port es faran els dies 17, 21, 24, 28 i 30 de desembre i 2 i 3 de gener. A la plaça de la Vila les projeccions seran avui, 16 de desembre i els dies 20, 22, 27 i 31 de desembre i el 4 de gener. Durant tots els dies, tant al port com a la vila, es farà la mateixa projecció.

Un tió que porta regals

El mapping comença amb unes imatges d'una barca que s'acosta al port de Cambrils. Poc després surt un tió des de la torre del Port que s'adreça a la canalla i els explica que la fàbrica de regals està a ple rendiment mentre les imatges ens mostren un paisatge nevat i després la fàbrica de regals. Les imatges, força espectaculars, mostren el tió movent-se per la torre que encén un interruptor que deixa pas a una estructura de corretges i dipòsits en els que s'amunteguen els paquets de regals. En un moment donat es veu, fins i tot, com s'esberla la torre. La projecció va acompanyada de so i en els espais de temps entre les diferents projeccions hi ha un acompanyament de música i la projecció dels logos de les associacions de comerciants cambrilenques i de missatges de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament promovent les compres als establiments cambrilencs.

Comenta aquest article