Informació general

Medi ambient

Municipis del Camp de Tarragona, el Baix Penedès i el Garraf s'uniran en una associació per protegir el litoral

Les localitats d'entre Sitges i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant comparteixen problemàtiques i accions

Per ACN

Foto de grups dels participants en la reunió de la Taula de Municipis per un Litoral Sostenible, celebrada ahir a Segur de Calafell
Foto de grups dels participants en la reunió de la Taula de Municipis per un Litoral Sostenible, celebrada ahir a Segur de Calafell | ACN (Eloi Tost)

La Taula de Municipis per un Litoral Sostenible es va reunir, ahir dimecres a Segur de Calafell, i va decidir que es constituirà com una associació. L'objectiu de l'entitat serà la de posar en comú les problemàtiques que té la costa de cada localitat i alhora poder fer front comú per reclamar ajudes i millores a ens superiors, com la Generalitat o l'Estat. En la propera trobada que se celebrarà el març es definirà quina forma jurídica adoptarà. Alhora, en la trobada d'aquest dimecres es van exposar diferents iniciatives que els municipis han adoptat de forma individual a nivell de protecció de la qualitat ambiental del mar i les platges.

A més de les setze ciutats del Camp de Tarragona, el Baix Penedès i el Garraf que en formen part –des de Sitges fins a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant– també hi van participar representants de la Generalitat i de Costes de l'Estat. Per part de l'Ajuntament de Cambrils hi va ser present el regidor de Serveis Generals, Medi Ambient i Recursos Humans, Josep M. Vallès.

Comenta aquest article