Esports

Hoquei patins

El Cambrils CH perd per la mínima davant el CN Reus Ploms

El Cambrils CH comença a estar en una situació complicada fruit dels resultats dels darrers partits

Per Redacció

El Cambrils CH va perdre davant el Reus Ploms en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports
El Cambrils CH va perdre davant el Reus Ploms en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Hoquei patins               Segona Catalana                   Grup 3A

Cambrils CH 1 - CN Reus Ploms 2

El Cambrils CH va sortir derrotat de l'enfrontament davant el CN Reus Ploms en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports. El Ploms va començar el partit tancat a la zona del darrere i el Cambrils va prendre la iniciativa en el joc. A pocs minuts d’acabar la primera part, una errada defensiva va possibilitar el 0 a 1, resultat amb el que s’arribaria a la segona part.

Quan feia poc que havia començat la segona part, el Cambrils no va ser capaç d’aprofitar la falta directa de la desena falta del Ploms. Poc després, l'equip reusenc va posar el 0 a 2 d’un xut des de mitja pista. El Ploms va tenir les seves ocasions per ampliar el marcador amb un penal i una directa que Raul va aturar. Tot i que el Cambrils dominava, el gol no va arribar fins a 8 minuts del final del partit, quan Javi Espeja va fer un remat des de dins de l’àrea i la bola va entrar per l’escaire. El Cambrils ho va intentar i va posar, inclús, el cinquè jugador, però el resultat ja no es va moure.

En aquest partit es va notar molt la baixa de Pol, que es va lesionar dijous en un amistós que el Cambrils CH va disputar a Valls. Pol és un jugador molt vertical i que en qualsevol acció podria haver capgirat la situació del partit. El fet de tenir una persona menys en la rotació va fer que l'equip cambrilenc arribés molt desgastat físicament al final del partit i la pressió no va sortir com hauria volgut. El Cambrils CH juga bé i en diferents fases del partit va anul·lar el Ploms amb l'excepció del final del partit que els reusencs van arribar 4 o 5 vegades per fer malament la pressió fruit del cansament dels jugadors cambrilencs. El Ploms, amb la qualitat que tenen els seus jugadors, en prou feines va arribar a les immediacions de la porteria cambrilenca i va disposar de molt pocs contraatacs, que és el que ha buscat en els dos partits que ha jugat aquesta temporada davant el conjunt cambrilenc.

El Cambrils CH comença a estar en una situació complicada. Els resultats dels equips contraris tampoc ajuden i, a més, aquesta setmana s'inicia amb la baixa d'Òscar amb molèsties als adductors com a conseqüència del partit d'aquest passat dissabte. S'espera tenir-los recuperats de cara al partit de l’Espluga, aquest proper cap de setmana, que tot i la seva situació a la classificació a casa seva són molt forts.

Comenta aquest article