Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Activitats nadalenques

S'obren les inscripcions per gaudir del Parc infantil de Nadal de l'Hospitalet de l'Infant

Per evitar aglomeracions al pavelló cobert, els dies 3 i 4 de gener, cal reservar hora a través de la pàgina web de l’Ajuntament

Per Redacció

Imatge d'arxiu del parc infantil de Vandellòs
Imatge d'arxiu del parc infantil de Vandellòs | Cedida

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament ha obert les inscripcions per participar en el Parc infantil de Nadal de l’Hospitalet de l’Infant, programat per als dies 3 i 4 de gener de 2022 al pavelló cobert. Durant els dos dies, els nens i nenes d’entre 1 i 15 anys podran gaudir en aquest espai de diferents inflables i tallers de manualitats per un preu de 2 euros per cada franja horària. L’horari d’obertura del parc serà de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Com que a causa de la situació epidemiològica, l’aforament haurà d’estar limitat, l’Àrea d’Esports demana a les famílies que, per assegurar-se l’accés al parc infantil, facin la reserva prèvia a través de la pàgina web municipal: www.vandellos-hospitalet.cat. Es tracta que omplin el formulari d’inscripció que hi trobaran amb les dades de l’infant i de la persona adulta que l’acompanyarà (només es permetrà l’entrada un/a acompanyant major d’edat per nen/a) i que triïn les franges d’1 hora i 45 minuts de durada que millor s’adaptin a les seves necessitats. La data límit per fer-ho serà el 19 de desembre.

Només si sobren places, es podrà accedir al parc sense reserva prèvia. D’aquesta manera, es volen evitar les aglomeracions de gent.

El parc infantil de Nadal de Vandellòs

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes Vall de Llorers ha organitzat el parc infantil de Nadal de Vandellòs per als dies 27 i 28 de desembre, al pavelló esportiu. El primer dia, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h, hi haurà inflables i tallers de manualitats; i el segon dia, de 10 a 13 h, tallers de circ.

El preu de l’entrada serà de 2 euros per un dia i de 3 euros per als dos dies, en el cas dels socis i sòcies de l’associació; i de 3 i 5 euros, respectivament, per als no que no són socis o sòcies. Per accedir-hi no caldrà fer reserva prèvia, perquè aquest parc infantil no concentra tanta quantitat gent. Tant al parc infantil de l’Hospitalet de l’Infant com de Vandellòs s’hi hauran de respectar les mesures anti-Covid.

Per a més informació, podeu trucar a l’Àrea d’Esports, al 977 820 523.

Comenta aquest article