Societat

Trobada

Els nascuts l'any 1951 fan una celebració conjunta en motiu dels 70 anys

La celebració va consistir en un dinar que va aplegar unes 40 persones en total i que es va realitzar el diumenge 28 de novembre

Per Redacció

El grup de 18 persones nascudes l'any 1951 el dia del dinar commemoratiu del seu aniversari
El grup de 18 persones nascudes l'any 1951 el dia del dinar commemoratiu del seu aniversari | Cedida

Un grup de cambrilencs nascuts l'any 1951 van celebrar de manera conjunta els 70 anys amb un dinar, el passat diumenge 28 de novembre. La trobada va congregar prop de les 40 persones entre els nascuts l'any 1951, 18 en total, i els acompanyants. Per la coincidència d'aquesta data amb l'entrega dels premis Vila de Cambrils no es va poder fer la recepció oficial a l'Ajuntament. Ara bé, l'alcalde, Oliver Klein, va comparèixer al restaurant on es feia el dinar per saludar la gent que s'havia congregat en aquesta festa i lliurar-los-hi un obsequi als nascuts l'any 1951.

El grup de gent nascuda l'any 1951 fa un parell de trobades l'any, des de fa 20 anys que és quan van celebrar els 50 anys. Aquestes trobades anuals acostumen a ser una calçotada i un dinar per les dates nadalenques. A banda dels àpats, en aquest període de trobades també han fet viatges i excursions conjuntes, de manera periòdica.

Comenta aquest article