Informació general

Obres

S'inicien els treballs de millora de les voreres del carrer de Montbrió, a la zona del Regueral

S'ampliaran les voreres, se substituirà el paviment i s'adaptaran els passos de vianants per a l'ús de persones amb mobilitat reduïda

Per Redacció

Treballs iniciats, ahir, al carrer de Montbrió
Treballs iniciats, ahir, al carrer de Montbrió | Cedida

L’Ajuntament de Cambrils va iniciar, ahir al matí, les obres d’adequació de les voreres del carrer de Montbrió, al barri del Regueral. Els treballs, que està previst que durin uns 30 dies, permetran millorar la seguretat dels vianants en un tram de voreres que està molt malmès pel pas del temps i, principalment, pel creixement de les arrels dels arbres, que trenquen i aixequen el paviment.

Les obres afecten a tot el carrer de Montbrió, des del carrer de Mont-Roig fins a l’avinguda de la Diputació i obligaran a restringir la circulació mentre s’executin. Entre el carrer de Montbrió i el carrer de Lleida es talaran 20 arbres i se’n retirarà la soca per donar més amplitud a la vorera. Entre el carrer de Lleida i l’avinguda de la Diputació es conservaran 17 moreres però s’ampliaran els escocells als peus dels arbres perquè puguin respirar i créixer sense aixecar la vorera. A més, es modificarà el paviment en tot el carrer: es canviarà el panot blanc i vermell amb franges diagonals per noves pastilles de color gris. El projecte també contempla l’execució de passos de vianants adaptats per facilitar la mobilitat reduïda des del carrer de Mont-roig fins a l’avinguda de la Diputació. El pressupost dels treballs és de 49.969,73 euros.