Esports

La patinadora cambrilenca Laura Rodríguez aconsegueix la cinquena posició al Campionat de Catalunya Junior

Per Camí Mendoza

El passat cap de setmana es va celebrar a Cerdanyola del Vallès, el Campionat de Catalunya Junior. En aquesta convocatòria hi van participar les patinadores que havien aconseguit plaça en els campionats convocats per les quatre delegacions territorials catalanes. Del Club Patí Cambrils van aconseguir la plaça, Laura Rodríguez i Núria Plana, però aquesta finalment no hi va poder participar degut a una lesió muscular.

La única representant del Club Patí Cambrils en aquest campionat, la Laura Rodríguez –una veterana als Campionats de Catalunya temporada rere temporada– va demostrar l'alt nivell de tècnic que té assolit en aquests moments. La patinadora cambrilenca va fer una bona execució en el disc curt el dissabte i la va millorar el diumenge. Amb aquesta bona actuació va aconseguir una cinquena plaça molt merescuda, tot i que des del Club Patí Cambrils es pensa que Laura Rodríguez pot millorar la puntuació obtinguda al proper Campionat d'Espanya que es farà al mes de juny a Parets del Vallès i així pujar dins de la classificació catalana.

D'altra banda, aquest proper cap de setmana, el Club Patí Cambrils participarà amb les coreografies "Somni de neu" i "De cacera" en la Final Nacional dels Jocs escolars que es disputarà a Vic. I les patinadores de la categoria juvenil –Helena Guinjoan i Gisela Artigau– i la cadet Judit Estivill participaran dissabte i diumenge en el Campionat Territorial de Patinatge Artístic que es farà al Vendrell.

Comenta aquest article