Esports

Rem

Les tripulacions de l'Escola de Rem de Vent d'Estrop s'imposen en totes les categories del Trofeu Promoció de Batel a Badalona

Per Redacció

Imatge d'una de les regates disputades el passat diumenge a Badalona
Imatge d'una de les regates disputades el passat diumenge a Badalona | Cedida

El trofeu Promoció de Batel organitzat per la Federació Catalana de Rem es va disputar al port de Badalona, el passat 28 de novembre, amb un traçat de llarga distància en la que les diferents categories van cobrir distàncies entre els 1000m i els 3000m. L’Escola de Rem de Vent d’Estrop hi va desplaçar un total de 5 tripulacions per les 4 categories que es disputaven.

Els Vogadors de Cambrils s’imposen en totes les categories

La regata va començar puntual a les 15h amb la categoria infantil, i en la què havien de cobrir una distància de 1000m, és a dir, fer una volta al circuit. Els Vent d’Estrop, amb una tripulació femenina, es van fer amb la primera posició, amb un temps de 5’28’’, seguits de Rem Badalona 1, Rem Badalona 2 i Rem Santa Cristina.

Seguidament, es va disputar la regata en categoria cadet masculí en la que els Vogadors van presentar un batel mixt havent de fer dues voltes al circuit amb un total de 2000m. Van fer el millor temps, 10’29’’, seguits de Rem Badalona 2 i Rem Badalona 1.

A continuació, en la categoria juvenil femení, els Vogadors van presentar dues tripulacions, una juvenil i una cadet femení que van haver de donar 3 voltes al circuit, i per tant, 3000m de distància. La sorpresa va ser que la tripulació cadet femení dels Vent d’Estrop es va imposar per 1 segon a la juvenil del mateix club. Així, les guanyadores, Vent d’Estrop 2 van fer un temps de 16’26’’, seguides de Vent d’Estrop 1 i de Rem Santa Cristina.

Finalment, es va disputar la regata del juvenil masculí, en la que els Vent d’Estrop, contra tot pronòstic, van fer el millor temps, en una regata de 3000m amb un temps de 15’10’’, seguits de Rem Santa Cristina i Rem Badalona.

Amb aquests resultats els Vent d’Estrop es van mostrar molt satisfets pels resultats assolits per l’Escola de Rem, amb independència dels resultats, perquè es notava una bona evolució dels alumnes de l’Escola que els permet mirar el futur amb optimisme.

Comenta aquest article