Cultura

Exposició

Arriba l'exposició «Plastihistòria de la Humanitat», al Centre Cultural, que explica la història amb figures de plastilina

Cambrils és la primera ciutat de Catalunya que exposa aquesta mostra que explica la història de la humanitat amb figures de plastilina

Per Redacció

Imatge de part de l'exposició "Plastihistòria de la Humanitat", al Centre Cultural
Imatge de part de l'exposició "Plastihistòria de la Humanitat", al Centre Cultural | Cedida

L’exposició "Plastihistòria de la Humanitat" arriba al Centre Cultural de la mà de la Unió de Botiguers i Cambrils Obert, en el marc del programa d’activitats de dinamització de la campanya de Nadal. Cambrils és la primera ciutat de Catalunya que exposa aquesta mostra que explica la història de la humanitat amb figures de plastilina.

L’exposició creada per la Fundació Educa, que es podrà visitar fins el 9 de gener, està formada per un total de vint diorames que recorren la Història, des del Paleolític fins a la globalització, passant per Egipte, els Fenicis, l’Antiga Roma, l’Edat Mitjana, el Renaixement o la conquesta de l’espai, entre molts altres. Totes les figures tenen un gran nivell de detall i han estat creades de forma artesanal, només amb les mans i sense utilitzar motlles.

L’acte d’inauguració es portarà a terme avui divendres 3 de desembre, a les 18 hores, i comptarà amb la presència de l’alcalde, Oliver Klein, i el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera.

 

Comenta aquest article