Informació general

Infraestructures

El peatge de l'AP-7 a Tarragona serà desmuntat aquesta nit de dijous a divendres

Quedarà tallat de les 22 hores de la nit a les 6 del matí i amb accés limitat fins a la 1 del migdia

Per ACN

Imatge d'uns operaris que desmunten una màquina de cobrament al peatge troncal de l'AP-7 a Vila-seca, a principis d'aquest passat novembre
Imatge d'uns operaris que desmunten una màquina de cobrament al peatge troncal de l'AP-7 a Vila-seca, a principis d'aquest passat novembre | ACN (Eloi Tost)
El peatge de l'autopista AP-7 a Tarragona, la sortida 33, serà desmantellat aquesta nit de dijous a divendres. Segons la Demarcació de Carreteres de la Direcció General de Carreteres del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, les tasques de desmantellament es faran de les 22h de la nit a la 1 del migdia de divendres, afectant els moviments de sortida i entrada de l'autopista. Les obres es portaran a terme si ho permet la situació meteorològica i amb la senyalització corresponent. Així, de 22h de la nit a 6 del matí es tallarà l'accés d'entrada i sortida al trànsit que circuli en direcció Barcelona i Castelló-València, així com per als que vagin per l'A-7, l'N-240 i pel polígon Riuclar que vulguin accedir a l'AP-7.
Demà divendres, en la franja de les 6 del matí i fins a la 1 del migdia, es limitaran els carrils disponibles d'accés a l'antiga platja de peatge. Afectarà els mateixos moviments.

Comenta aquest article