Handbol

El CH Cambrils encaixa la primera derrota de la temporada a la pista del CH Laietà Argentona

Imatge d'un partit del CH Cambrils disputat a casa aquest novembre
Imatge d'un partit del CH Cambrils disputat a casa aquest novembre | Lluís Rovira i Barenys

Handbol - Tercera Catalana (Primera Fase A)

CH Laietà Argentona 33 - CH Cambrils 29

El CH Cambrils va encaixar la primera derrota de la temporada, després d'un ratxa immaculada de set victòries consecutives. Va ser a la pista del CH Laietà Argentona –tercer classificat del grup– on l'equip cambrilenc va caure en el darrer partit de la primera volta de la competició. Els locals van portar la iniciativa, en tot moment, marcant el ritme del partit. Malgrat que els primers minuts van ser força igualats, el CH Laietà Argentona va començar manant en el marcador. A més, les defenses d'ambdós es van imposar durant el primer període. A falta de sis minuts per acabar la primera part, el porter local es va mostrar molt efectiu i el CH Cambrils no va poder anotar fàcilment. Per contra, els locals van aprofitar per establir un parcial de 6 a 1 que, gairebé va ser definitiu al final del partit. El primer temps va acabar amb un 16 a 11 en el lluminós.
En la segona part, el Cambrils va sortir a escurçar l'avantatge dels locals i, de fet, va anotar un parcial de 2 a 5 a favor. L'Argentona però, no volia deixar escapar la victòria i va plantar cara. En el darrer tram del partit, els locals van pressionar molt i van assolir una renda de cinc gols de diferència. El tècnic del Cambrils, Claudi Olivé, va introduir canvis en la defensa, però no va ser suficient per tombar el marcador. A destacar la gran actuació del jugador del Cambrils, Carlos Romera, que va ser el màxim anotador amb 7 gols.

Aquest cap de setmana no hi ha competició de lliga. L'equip encetarà la segona volta, el 12 de desembre, a la pista de La Salle Bonanova. Actualment, el CH Cambrils se situa en segona posició, empatat a punts amb el Finestrelles Handbol.