Informació general

El PP engega la seva campanya electoral amb una conferència sobre seguretat a càrrec de la diputada Montserrat Nebrera

Per Berta Ruiz



Francesc Garriga, Montserrat Nebrera i Carme Cros a l'acte del PP d'ahir al vespre
El Partit Popular va fer ahir al vespre el seu primer acte de campanya a les properes eleccions municipals. El Centre Cultural va acollir la conferència sobre seguretat ciutadana que va oferir la diputada del PP al Parlament de Catalunya Montserrat Nebrera.

L'acte també va comptar amb l'alcaldable  d'aquesta formació política –Carme Cros– i el número 2 de la candidatura –Francesc Garriga–. Aquest va ser precisament el primer que va prendre el torn de paraula, fent la presentació de l'acte i destacant la trajectòria professional i política de Montserrat Nebrera i també el caràcter "pragmàtic, directe i engrescador" tant de Nebrera com de Carme Cros, que, segons va dir Garriga, confien que serà la primera alcaldessa de Cambrils.

Optimitzar la coordinació policial

Seguidament va prendre el torn de paraula Montserrat Nebrera, que va fer una exposició més àmplia i general sobre seguretat ciutadana. La diputada del PP al Parlament de Catalunya va explicar a Revista Cambrils Diari Digital que es poden fer moltes coses en matèria de seguretat, "si es té un pla de seguretat, si s'optimitza la coordinació i eficàcia de les policies, totes les que tenen desenvolupament d'algun tipus en el conjunt de Catalunya, sobretot en els municipis que tenen més carències, carències per la seva estructura, per la forma del municipi, per la distribució territorial de les persones o per l'aïllament d'algunes de les zones. Optimitzar els recursos humans, implementar les plantilles o augmentar-les si és necessari". Montserrat Nebrera també va destacar que en una població com Cambrils, que té puntes de població molt grans en determinats moments, sobretot a l'estiu, "aquestes necessitats s'han de cobrir". En aquest sentit, la diputada popular va encoratjar el programa que el PP de Cambrils amb Carme Cros al capdavant ha elaborat per a aquestes eleccions, "no amb voluntat alarmista, sinó per donar resposta i satisfacció a una necessitat i inquietud dels ciutadans, que això en definitiva és el que vol el partit, aquí a Cambrils i a tot Catalunya".

Creació del consell consultiu de seguretat

L'alcaldable del PP –Carme Cros– va destacar que un dels principals punts del programa és la seguretat "tenint en compte els delictes que hi ha hagut en l'últim any aquí a Cambrils. Creiem que és la principal preocupació del ciutadà i li volem donar especial importància". Segons va manifestar Carme Cros, els principals punts en matèria de seguretat que s'han de fer a Cambrils són la creació d'un consell consultiu de seguretat, en el qual hi estiguin integrades les diferents associacions i entitats, "per poder reunir-se periòdicament amb la Policia Local i exposar quina és la seva problemàtica. I incidir en l'eradicació de la delinqüència fent un pla integral per a barris i un estudi detallat d'on prové aquest tipus de delinqüència, si prové d'immigració il·legal o del nord d'Europa".

Comenta aquest article