Societat

Festa Major

Arriba una nova edició del Mercat de Nadal a la plaça de la Vila amb sessions d'animació i tallers per a la canalla

L'edició d'enguany començarà el proper 4 de desembre a la tarda i s'allargarà fins el 8 de desembre al migdia

Per Redacció

Aspecte del Mercat de Nadal, en l'edició de l'any passat, a la plaça de la Vila
Aspecte del Mercat de Nadal, en l'edició de l'any passat, a la plaça de la Vila | Berta Ruiz

Com cada any, emmarcat en la Festa Major de la Mare de Déu de la Immaculada i com a preludi de les festes nadalenques, la plaça de la Vila acollirà una nova edició del tradicional Mercat de Nadal –organitzat per l'Associació La Vila Comerç i el suport de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament–. Les dates del mercat d'enguany seran del 4 al 8 de desembre. El dissabte dia 4 s'obriran les paradetes a les 17h i es tancaran a les 20h. Del 5 al 7 de desembre, l'horari del mercat serà de les 10 a les 14h i de les 16.30 hores a les 20.30h, mentre que el dimecres 8 de desembre, l'horari serà de les 10 a les 15h.

Durant tots els dies del Mercat de Nadal s'han previst activitats de dinamització per a la canalla. Els matins dels dies 5 i 6 de desembre, hi haurà animació infantil amb "Follets Follits". La resta de dies, cada tarda, hi haurà tallers infantils des de les 18 a les 20 hores, així com la visita del Pare Noel, a partir de les 18.30 hores.

En aquesta edició, el mercat comptarà amb una quarantena de parades dedicades a la venda de guarniments nadalencs, pessebres, figures tradicionals, plantes de nadal, articles de regal, artesania i alimentació (venda de llaminadures, formatges, torrons, pastissets artesans, xurreria,...), sense oblidar-nos de la tradicional castanyera i el comerç local de la zona.  

L’Apunt

El trenet de Nadal

Per arribar al Mercat de Nadal hi haurà disponible el trenet turístic de Nadal que circularà amb els següents horaris: el dia 4 de 17 a 19:30h, els dies 5, 6, 7 d’11 a 13:30h i de 17 a 19:30h i el dia 8 de desembre d’11 a 13:30h (sortida a les hores del Patronat Municipal de Turisme i a les mitges hores del passeig Albert). El preu del trajecte serà d’1€/trajecte, que es podrà pagar amb targeta de crèdit. 

Des del Departament de Promoció Econòmica, s’ha disposat de totes les mesures de seguretat pertinents relatives al Covid-19. Es recorda a les persones visitants del Mercat de Nadal que caldrà fer ús de mascareta i mantenir la distància de seguretat.  

Comenta aquest article