Esports

Bàsquet

Plàcida victòria del CB Cambrils a la pista del Sant Pere i Sant Pau

En aquest desplaçament l'equip cambrilenc es presentava amb moltes baixes amb nou jugadors del primer equip i un de l'equip júnior

Per Redacció

Alex Rodríguez fa un llançament de triple en u dels partits disputats aquesta temporada al Palau Municipal d'Esports
Alex Rodríguez fa un llançament de triple en u dels partits disputats aquesta temporada al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Bàsquet                Tercera Categoria

Sant Pere i Sant Pau 41 - CB Cambrils 89

Marc Gené (10), Àlex Rodríguez (24), Rubén Molina (10), Òscar Font (9) , Ferran Torres (6)–Raúl Martínez, Pere Tost (8), Roger Audi (2), Pau Escrivà (2), Rubén Martínez (18)

8 Triples (4 Rodríguez, 3 Font, 1 Martínez). 15/22 Tirs lliures. 18 faltes personals. Eliminat: Pere Tost i Roger Audi.

Parcials: 14-27 / 10-17 / 2-23 / 15-22

Victòria plàcida del sènior masculí contra l'ASISA Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, en un desplaçament on els blaus es presentaven amb moltes baixes. Només anaven nou jugadors del primer equip i el júnior Roger Audi que debutava en partit oficial. L’equip també recuperava a Raúl Martínez, després d’una llarga espera per diferents proves que li van fer, i que s’havien allargat, motiu pel qual no s’havia pogut tramitar la fitxa federativa.

El partit va començar molt bé pels cambrilencs i poc a poc anaven agafant distància en el marcador. El primer quart va finalitzar amb 14-27. El segon quart va continuar amb la mateixa tònica. Amb bones defenses i amb les coses clares amb atac –els jugadors locals alternaven defenses individuals amb defenses zonals– i eixamplaven la diferència a 20 punts per anar al descans 24-44.

Lluny de produir-se una relaxació a les files del CB Cambrils, al tercer quart es va trencar definitivament el partit. Gràcies a la bona defensa blava, l'equip cambrilenc aconseguia que els locals anotessin només 2 punts amb un parcial de 2-23. A més, l’equip local va sortir del partit, provocant que un jugador i el seu entrenador fossin expulsats pels àrbitres. No obstant això, els jugadors cambrilencs van continuar centrats en el treball i van continuar jugant amb un molt bon nivell en el darrer quart, que finalitzava amb el 41-89 en el marcador.

Aquest proper cap de setmana no hi haurà jornada de lliga. L'equip sènior masculí tornarà a jugar, el diumenge 12 de desembre a les 10.45 hores, contra el CB Rapitenc al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article