Esports

Futbol

El Cambrils Unió surt golejat del camp del Morell i perd el liderat

La derrota davant el Morell ha fet perdre el liderat del grup al Cambrils Unió, que ara és segon a només un punt del Reddis, que és el líder

Per Ferran Tuset

El Cambrils Unió va perdre al camp del Morell en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda
El Cambrils Unió va perdre al camp del Morell en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda | Ferran Tuset

Futbol              Segona Catalana            Subgrup 8A

CD Morell 3 - Cambrils Unió 0

Alineació: Edgar, Ian Coit, Roger Cunyat, Menacho, Roger Carrió (Maxi m.46), Miki, Palau, Pau Prados, Sebas (Pau Alberich), Lladó i  Amin (Oriol Fontboté m. 64)

Gols: 1-0 m. 28; 2-0 m. 32; 3-0 m. 42

Targetes: grogues a Menacho, Lladó, Miki i Pau Prados

Si la passada setmana es trencava la ratxa de victòries del Cambrils Unió, aquesta ha estat la continuació, ja que el Cambrils Unió sortia golejat del camp del Morell que de pas aconseguia la victòria mes àmplia del que portem de temporada i el Cambrils, per la seva part, la derrota també més grossa. A més ha estat el primer partit en el que els cambrilencs no han aconseguit marcar cap gol i amb aquesta derrota han perdut el liderat del grup a favor del Reddis. Cal dir que ha estat el pitjor partit dels cambrilencs i que ha comptat amb tots els elements en contra ja que el desplaçament es va fer amb tan sols tres suplents, un d'ells del juvenil.

Tarda de vent i fred i amb un Morell amb una marxa més i en que li va sortir tot pràcticament bé. Per contra, el Cambrils Unió era un equip sense convicció i molt tou, i no lligava cap jugada de perill. Per arrodonir-ho, al minut 44 l'àrbitre xiulava penal a favor del Cambrils, i a continuació el linier l'anul·lava dient que el jugador del Cambrils s'havia deixat caure dins l'àrea. Des del primer minut del partit, el Morell va sortir a totes tot i que va trigar 28 minuts a aconseguir el primer gol. Però en tan sols 14 minuts més ja havia aconseguit un avantatge de tres gols. El Cambrils abusava dels passes llargs que no portaven cap mena de perill a l'àrea del Morell i l'única ocasió la va tenir Miki, però no va encertar a rematar.
A la segona part va baixar la intensitat de joc del Morell, que pràcticament no va xutar a porta. Per la seva part el Cambrils va intentar rebaixar la diferència en el marcador amb més ganes que encerts. L'única ocasió clara la va tenir a l'últim minut del partit en què va fer lluir el porter del Morell.

La derrota davant el Morell ha fet perdre el liderat del grup al Cambrils Unió, que ara és segon a només un punt del Reddis, que és el líder, i tres punts per damunt del tercer classificat, el Roda de Barà. Aquest proper dissabte s'atura la competició esportiva en motiu del pont festiu. El Cambrils Unió rebrà a la Pobla de Mafumet B, el dissabte 11 de desembre, en el partit que suposa l'inici de la segona volta de la primera fase de la competició.

Comenta aquest article