Informació general

Promoció econòmica

El comitè executiu de la Cambra de Comerç de Reus es reuneix a Cambrils

La trobada va servir per tractar diferents temes d’importància econòmica, així com l'impuls d'infraestructures actuals

Per Redacció

Imatge de la reunió celebrada, ahir, a la Torre del Llimó
Imatge de la reunió celebrada, ahir, a la Torre del Llimó | Cedida

La Cambra de Comerç de Reus va fer, ahir, la seva reunió ordinària a Cambrils, concretament a la Torre del Llimó, seu de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. L’acte, inclòs en el programa dels 135 anys de la Cambra, respon a la voluntat descentralitzadora de la corporació de realitzar, de manera itinerant i arreu del seu territori, reunions de l’òrgan de govern. Cambrils és, tot just, la segona població del territori de la Cambra Reus en dimensió econòmica i demogràfica, i des del passat mes de maig la corporació hi té la seva seu al municipi amb un punt d’atenció permanent per a les empreses i autònoms.

La reunió del Comitè va comptar amb la participació de l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i del regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, amb els que van comentar diverses qüestions vinculades a la realitat del municipi. El President de la Cambra va posar en valor la col·laboració amb l’Ajuntament per articular els Bons Cambrils dels que, ben aviat, s’iniciarà la tercera campanya d’aquest any.

Desdoblament de la carretera de Misericòrdia, una de les reivindicacions històriques

Per altra banda, Just també va insistiren la necessitat de treballar conjuntament en la demanada d’una millora integral i, a ser possible, procurar pel desdoblament de la carretera de Misericòrdia, una de les reivindicacions històriques de la Cambra. Alhora va subratllar la importància dels tallers de comerç minorista que s’han realitzat al municipi durant aquest any, apostant per una futura col·laboració en el camp de les diagnosis comercials que la Cambra vol i pot desenvolupar. I un altre dels temes apuntats pel President és la voluntat d’oferir la FEPICAR (la Federació de Polígons Industrials de la Cambra) al municipi per integrar la realitat industrial de Cambrils a aquesta entitat que vol procurar per donar servei, en la relació amb les administracions superiors, als polígons dels municipis del territori Cambra.

Per la seva part l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, va expressar la seva sintonia amb els plantejaments del president de la Cambra i del Consell Executiu, l'interès per a que la Cambra tingui un espai a la seva disposició a la Torre del Llimó i la voluntat d'abordar projectes conjunts que segur seran d'èxit com ho són els Bons Cambrils.

A la reunió hi van assistir, com a membres de la Cambra però també com a empresaris cambrilencs, el president de la Federació d'Empresaris de Cambrils (FECAM), Victorià Luque; la presidenta de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona Província (FEHT), Berta Cabré, i el representant de la Unió de Botiguers, Dani Ortiga. 

Comenta aquest article