Informació general

Covid-19

El consistori fa una crida a la ciutadania per a que extremi les precaucions davant l'augment de contagis

El comitè de coordinació del coronavirus del consistori, que es va reunir, aquest passat dimarts, recorda que hi ha restriccions que segueixen vigents i que cal seguir prenent precaucions

Per Redacció

Imatge de la reunió, d'aquest passat dimarts, del comitè de coordinació del coronavirus
Imatge de la reunió, d'aquest passat dimarts, del comitè de coordinació del coronavirus | Cedida

L’Ajuntament demana a la ciutadania que no baixi la guàrdia i extremi les mesures de seguretat davant l’augment de contagis de Covid-19. El comitè de coordinació del coronavirus del consistori, que es va reunir aquest passat dimarts, recorda que hi ha restriccions que segueixen vigents i que cal seguir prenent precaucions com la distància, la mascareta i el rentat de mans per evitar un rebrot de la malaltia. 

D’altra banda, l’Ajuntament fa una crida a vacunar-se a les persones que encara no tinguin la pauta completa, i a demanar cita per la tercera dosi a les persones grans i/o immunodeprimides o amb patologies. La vacunació contra la COVID-19 té com a objectiu protegir tota la població del virus per evitar nous contagis, Covid persistent, ingressos hospitalaris o a les UCI, i casos de malaltia greu. 

Per la seva banda, l’Ajuntament també ha extremat les mesures preventives en els seus actes i per això ha eliminat els aperitius del lliurament dels premis Vila de Cambrils o de la presentació dels actes del 40è aniversari de l’Escola d’Adults. D’altra banda, la Lectura Institucional del Dia Internacional contra les Violències Masclistes se celebrarà en format restringit i es podrà seguir en directe a través de https://www.cambrils.cat/ca/l-ajuntament/el-ple/retransmissio.  

Els indicadors s'estabilitzen i disminueixen a Cambrils, malgrat seguir en un nivell 'molt alt'

Els indicadors de la covid-19 s'han anat estabilitzant i disminuint aquests darrers dies després d'una pujada progressiva durant la primera quinzena de mes. Els dies 18 i 19 de novembre s'arribava a les xifres màximes amb un índex de 335,68 i 429,28, respectivament. Des d'aleshores, les xifres –tot i que es mantenen en un nivell 'molt alt'– s'han anat reduint. Segons la darrera xifra actualitzada, l'índex de risc de rebrot a Cambrils se situa en 254,68 (molt alt), mentre que la taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment (Rt) que se situa en 1.35 (l’epidèmia creix si és superior a 1).

Comenta aquest article