Esports

Futbol sala

El Mediterrani arrenca un empat a la pista de l'Amposta

Bon partit de futbol sala on els aficionats van poder gaudir amb l'evolució dels dos equips que van fer una aposta clara per jugar i crear

Per Redacció

Imatge d'un partit del Mediterrani, a casa, aquesta temporada
Imatge d'un partit del Mediterrani, a casa, aquesta temporada | Berta Ruiz

Futbol sala                      Divisió d'Honor Catalana                   Grup 3

Amposta FS 2 - CFS Mediterrani 2

Bon partit de futbol sala on els aficionats van poder gaudir amb l'evolució dels dos equips que van fer una aposta clara per jugar i crear. L'Amposta va sortir més centrat en el partit mentre que els jugadors de l'equip cambrilenc, d'entrada, es van mostrar més dubitatius. Les ocasions van començar a arribar, primer pels locals i després pels visitants. Gerard Beas i Jordi haurien pogut marcar però els locals van aconseguir fer-ho primer després d'una jugada pel centre on la defensa no va estar prou intensa. El Mediterrani es va posar a la feina i Gerard Marquès, en una bona acció defensiva, va robar la pilota i va definir amb molta qualitat l'empat a 1, resultat amb el que es va arribar a la mitja part.
L'inici de la segona va començar amb el porter Roger estel·lar ja que va parar fins a cinc xuts dels visitants i que van permetre a l'equip cambrilenc agafar confiança i anar cap amunt. En una bona acció David Plaza posava l'1 a 2 en el marcador. Les ocasions seguien pels dos equips fins que en una jugada on es va reclamar falta es va saldar amb una pèrdua de la pilota i amb el gol de l'empat. David i Gerard Marquès, en l'últim segon, haurien pogut fer que els tres punts anessin cap a Cambrils tot i que al final hi va haver repartiment de punts en un partit on els dos porters es van erigir com els herois dels respectius equips.

El proper cap de setmana el Mediterrani torna a jugar fora de casa i ho farà a la pista del cuer del grup, el CFS Tortosa.

Comenta aquest article