Societat

Solidaritat

El Centre Cristià ABC se suma, del 24 al 26 de novembre, a la campanya solidària de recollida de material «Operació nen del Nadal»

Per Redacció

Cartell de la campanya solidària de recollida de material
Cartell de la campanya solidària de recollida de material | Cedida
Del 24 al 26 de novembre, Cambrils serà un dels quatre punts de recollida a la demarcació de Tarragona de la campanya "Operació nen del Nadal". Aquesta acció solidària a Cambrils ve de la mà del Centre Cristià ABC que, enguany, se suma a aquesta acció que compta més de 50 anys d'història arreu del món a càrrec de l'organització cristiana evangèlica Samaritan's Purse. Aquesta entitat d'ajuda al desenvolupament busca mitigar les necessitats més essencials de les víctimes de la guerra, la pobresa, la fam, les malalties i els desastres naturals, tot compartint "el missatge esperançador de l'evangeli". L'any passat, l'entitat va recollir a Espanya, unes 40.000 caixes solidàries que van ser distribuïdes en zones del nord d'Àfrica, principalment entre famílies del Sàhara. Enguany, també es distribuiran a Togo.
 
La campanya consisteix en una recollida solidària de material per als xiquets i xiquetes amb més necessitats: des d'unes sabates, uns joguets, pilotes, ninos, material escolar o estris bàsics d'higiene. Tothom qui vulgui col·laborar ho pot fer d'una forma molt senzilla: agafar una caixa de sabates i omplir-la de qualsevol d'aquests objectes. El punt de recollida a Cambrils serà el Centre Cristià ABC, situat al carrer de Jaume Balmes, número 12. L'horari de recollida del material serà de les 18 a les 21 hores, dins de les accions socials que promou l'Associació Família i Infància Digna.
 
 
 
 
 

Comenta aquest article