Informació general

ICV celebra un acte públic al Nou Cambrils per explicar la seva política de barris

Per Lluís Rovira i Barenys



Els més petits van poder fer un tomb dalt d'un cotxe elèctric ahir, a l'acte d'ICV
ICV celebrava ahir al matí un acte públic al parc del Nou Cambrils per tal d'explicar la política de barris que aquesta formació política contempla dins del seu programa electoral. L'acte va comptar amb la presència dels quatre primers de la llista d'ICV –Salvador Matas, Ramón García Mateos, Marlen Fernández i Maria Jesús Buñuel– i la del diputat d'ICV Daniel Pi. Els veïns que es van acostar a l'acte van poder fer l'aperitiu i els més petits van poder donar un tomb dalt d'un cotxe elèctric.

L'hora dels barris

El cap de llista d'ICV a les properes eleccions municipals, Salvador Matas, considera que ha arribat l'hora dels barris, "ja s'ha acabat pensar en Cambrils com una única cosa. S'ha de pensar en cada barri, veure les necessitats que té i fer un pla a quatre anys. En aquest sentit, volem lligar aquest pla de barris amb la participació ciutadana mitjançant els consells de barri. Hi ha d'haver un consell de barri a cadascun dels barris de Cambrils i que entre tots constitueixin el consell de ciutat."

Per ICV, l'altre punt d'inflexió en aquest sentit és el de fer efectius els pressupostos participatius aplicats a cada barri, "en el pressupost d'inversions de l'Ajuntament hi ha d'haver unes partides específiques per a cada un dels barris de Cambrils i que la manera de gastar aquests diners sigui a través de les propostes que facin els consells de barri, és a dir, que es gasti en funció de les demandes i decisions dels veïns."

Comenta aquest article