Societat

Educació

L'Escola d'Adults Rosa dels Vents presentarà, el 25 de novembre, el programa d'actes del seu 40è aniversari

L’Escola d’Adults Rosa dels Vents va ser una de les primeres de les comarques tarragonines i destaca per la seva àmplia oferta formativa

Per Redacció

Logotip del quaranta aniversari de l'Escola d'Adults Rosa dels Vents
Logotip del quaranta aniversari de l'Escola d'Adults Rosa dels Vents | Cedida

L’Escola d’Adults Rosa dels Vents presentarà el programa d’actes per celebrar el seu 40è aniversari el proper dijous 25 de novembre a les 19 hores a la Sala d’Actes del Casal de la Gent Gran (avinguda de Sant Joan Baptista de la Salle, 13). L’acte és obert al públic amb aforament limitat. La presentació anirà a càrrec de l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein; la regidora d’Educació, Ingrid Duch; la directora de l’Escola d’Adults, Lídia Utset; la cap del Departament d’Educació, Hortènsia Grau; el director dels Serveis Territorials d’Educació de la Generalitat, Joan Manel Audí; la coordinadora, Francesca Jaumà, i la inspectora Olga Fernández. En l’acte també tindran protagonisme algunes persones adultes que van estudiar diversos anys a l’Escola durant la primera etapa del centre. 

L’Escola d’Adults Rosa dels Vents va ser una de les primeres de les comarques tarragonines i destaca per la seva àmplia oferta formativa. Es tracta d’un centre municipal que ofereix a les persones majors de 18 anys una formació reglada i avalada pel Departament d’Educació de la Generalitat, amb l’objectiu que puguin que puguin tornar-se a inserir en el món educatiu o per iniciar-se en l’aprenentatge de llengües i noves tecnologies. 

A l’Escola d’Adults s’hi imparteixen set formacions en diferents nivells estructurades en tres grans blocs: Ensenyaments Bàsics, Educació per adquirir competències i Educació General i accés al sistema educatiu. Entre els cursos, hi ha el cicle de formació instrumental, el Graduat en educció secundària, l’ensenyament de llengües castellana i anglesa o la formació de Competic.  

Comenta aquest article