Informació general

L’AFICAM es dóna a conèixer en el Dia Mundial de la Fibromiàlgia

Per Èlia Bellmunt



Un dels punts informatius de l'AFICAM, instal·lat al Parc del Pescador
L’Associació d’Afectats de Fibromiàlgia de Cambrils (AFICAM) va organitzar el passat dissabte 12 de maig un seguit d’actes amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Fibromiàlgia. Per tal de donar a conèixer l’associació i la malaltia, es va organitzar un seguit d’actes informatius.

El divendres 11 al matí es va establir un punt d’informació davant del PIJ i el dissabte al matí es van instal·lar a la plaça de Josep Martí Nolla i a la plaça de l’Església de Sant Pere. El mateix dissabte a la tarda el punt informatiu es va establir al Parc del Pescador, on va coincidir amb la celebració de les Jornades Interculturals i Solidàries. Les membres de la junta destaquen que la parada del dissabte al matí davant del Mercat de la Vila és on hi va haver una major assistència. Durant aquesta jornada també es van recaptar fons per a l'associació.

Rosa M. López –regidora de Benestar Social, Polítiques d’Igualtat i Salut Pública– va cloure aquesta diada amb la lectura del IV Manifest de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica al Parc del Pescador.

Una nova associació

L’AFICAM es va constituir com a tal a principis d’aquest any. Salvador Franch és el president de l’associació i la resta de la junta la formen M. Lluïsa Martínez –vicepresidenta–, Montse Losilla –secretària–, Rosa M. Sànchez –tresorera– i els vocals. Actualment compten amb una trentena de socis.

Des de l'associació es vol remarcar la col·laboració i ajuda que des de bon principi han rebut per part de l’Ajuntament, com ara les sessions de gimnàstica que duen a terme un parell de dies a la setmana al Palau Municipal d’Esports i d’altres activitats a la platja.

Comenta aquest article