Esports

Atletisme

Maria Taggi assoleix la tercera posició en s-18 al Cros de Girona i Emma Taggi la sisena en categoria s-16

Per Pere Ferrando

Imatge de Maria Taggi, en segona posició, durant la prova del Cros de Girona
Imatge de Maria Taggi, en segona posició, durant la prova del Cros de Girona | Cedida

El passat diumenge 14 de novembre es va disputar, al circuit de les Ribes del Ter –instal·lat als voltants del pavelló de Fontajau–, el 23è. Cros de Girona. Aquest cros ha estat la 3a prova puntuable del Gran Premi Català de Cros. Per part del Club Atletisme Cambrils hi van participar les germanes Taggi, la Maria a la categoria S-18 i l'Emma a la categoria S-16.

La Maria havia de donar tres voltes a un circuit de 1.580 metres amb constants desnivells. Des del primer moment es va situar en posicions capdavanteres. Tot i el llarg període d'inactivitat degut a una lesió, la Maria va demostrar que es troba recuperada. Va haver de patir a la darrera volta però va poder aguantar la 3a posició en la que va arribar a meta.

Per la seva part, l'Emma havia de donar 2 voltes al mateix circuit. Va sortir a meitat de grup i va anar millorant posicions fins arribar a la 4a posició a meitat de la segona volta. A la recta final no va poder aguantar l'esprint de dues contrincants que la van passar pràcticament a la línia de meta, assolint la 6a posició.

Un moment de la prova de l'atleta local Emma Taggi

 

Comenta aquest article