Esports

Futbol

El Cambrils UCF presenta els seus 42 equips per a la temporada 2021-2022 amb més de 600 jugadors i jugadores

L'entitat esportiva cambrilenca és el club amb més llicències i equips femenins de la província de Tarragona, amb 105 jugadores i 8 equips en competició

Per Redacció

Foto de família de tots els jugadors i jugadores del Cambrils UCF
Foto de família de tots els jugadors i jugadores del Cambrils UCF | Juan Antonio Dorado
El Cambrils UCF es va posar de gala, el passat diumenge 14 de novembre, per fer la presentació oficial dels seus equips per a la temporada 2021-2022. El club compta a les seves files amb més de 600 jugadors i jugadores de totes les edats, amb un total de 42 equips repartits per totes les categories des de babys fins al primer equip amateur. A més, l'entitat esportiva cambrilenca és el club amb més llicències i equips femenins de la província de Tarragona, amb 105 jugadores i 8 equips en competició. D'aquesta manera, el Cambrils UCF fa una clara aposta pel futbol femení des de la seva base.
 
Durant l'acte, els diferents equips van fer la tradicional desfilada davant d'una nodrida representació d'autoritats del món del futbol, del club local –encapçalat pel seu president Francisco Javier Ferre– i del consistori cambrilencs. Hi van ser presents l'alcalde de Cambrils –Oliver Klein– i la regidora d'Esports –Natàlia Pleguezuelos–, així com d'altres regidors de l'equip de govern com Enric Daza, David Chatelain, Alfredo Clua, Íngrid Duch, Juan Carlos Romera i Santi Gámez.