Els incidents postpartit marquen el triomf del Cambrils Unió al camp del Vila-seca

El Cambrils Unió va remuntar un 2 a 0 en contra en un partit que va tenir un episodi final a la zona de vestuaris en els que hi va haver agressions i amenaces

El Cambrils Unió es va endur els tres punts del camp del Vila-seca
El Cambrils Unió es va endur els tres punts del camp del Vila-seca | Ferran Tuset

Futbol              Segona Catalana                 Subgrup 8A

CF Vila-seca 2 - Cambrils Unió 3

Alineació: Ramon, Ian Coit, Roger Cunyat, Menacho, Roger Carrió (Amin m. 75), Rubio, Miki (Sebas m.89), Palau, Pau Prados (Agüero m. 62), Lladó, Domínguez (Pau Alberich m. 34)

Gols: 1-0 m.11; 2-0 m. 31; 2-1m. 52 Roger Carrió; 2-2 m. 81 Menacho; 2-3 m. 87 Miki

Targetes: grogues a Pau Prados, Domínguez, Roger Cunyat i Lladó.

Continua la ratxa de victòries del Cambrils Unió i ja porta nou jornades sense conèixer la derrota (vuit victòries i un empat). Ahir a la tarda, però, va haver que suar i de valent per imposar-se al Vila-seca per 2 gols a 3.
En els primers minuts del partit ja es va produir una topada entre alguns jugadors dels dos equips, que l'àrbitre va haver d'aturar. En aquesta primera meitat de partit el Cambrils va sortir molt relaxat i va practicar un joc molt lent, cosa que va aprofitar el Vila-seca per avançar-se en el marcador al minut 11 amb una rematada al pal dret d'un jugador lliure de marcatge. Al minut 31, en un altra contraatac per l'esquerra, cau a terra lesionat el defensa Domínguez, i el davanter vila-secà aprofita la circumstància per marcar el 2-0. El Cambrils, per la seva part, va tenir dues ocasions clares, als minuts 33 i 45, però el porter local les va desbaratar.
A la segona part es va produir un canvi total de decoració, el Cambrils va sortir mes endollat i en el minut 52 amb un xut des de fora l'àrea Roger Carrió aconseguia marcar el 2-1. El Vila-seca es va tirar enrere, es va tancar a la seva àrea i pràcticament no va traspassar la ratlla del mig camp. Mentrestant el Cambrils estava bolcat a l'atac i va accelerar fins que va aconseguir el premi. Al m. 81 llençava el sisè córner i Menacho, de cap, Va aprofita aprofita per marcar el 2-2. Sis minuts després, en un centre alt i de fort xut, Miki va marcar el definitiu 2-3.

El Cambrils Unió continua líder del grup i manté la distància de cinc punts respecte al segon classificat, el Reddis. Aquest proper dissabte, el Cambrils Unió s'enfrontarà a l'At. Roda de Barà.

Incidents al camp del Vila-seca un cop acabat el partit

La topada que s'havia produït al camp entre alguns jugadors dels dos equips va tenir un segon capítol mentre es dirigien a la zona de vestuaris, un cop finalitzat el partit. Segons expliquen des del club cambrilenc, mentre es retiraven els jugadors del camp i es dirigien als vestuaris es va produir una agressió al jugador cambrilenc Roger Cunyat. L'entrenador del Cambrils, Jesús Benito, va intervenir per recriminar aquesta acció i va rebre l'impacte d'una ampolla d'aigua i una escopinada.

Però la cosa no es va acabar aquí, segons expliquen fonts del club cambrilenc, més tard a la sortida dels vestuaris els jugadors cambrilencs es van trobar que algunes persones els estaven esperant. Una d'aquestes persones va llençar un got de cervesa al jugador cambrilenc Agüero i sense que aquest jugador hagués intervingut en els incidents anteriors. A les afores de l'estadi hi havia també cinc persones esperant. Veient aquest panorama, Dani Barroso, el segon de la banqueta cambrilenca, va ordenar als jugadors que tornessin als vestidors i van decidir avisar als cossos policials per a demanar protecció. El president del Vila-seca va intervenir i va fer fora els jugadors i els acompanyants. Tot i això, finalment, van arribar dos vehicles dels Mossos i dos de la Policia Local i la delegació cambrilenca va poder marxar de les instal·lacions del Vila-seca sense enregistrar-se cap més incident.