Societat

Solidaritat

El sopar benèfic per a la salut mental del grup Mimara recapta 6.000 euros

El sopar es va celebrar ahir a la nit a les instal·lacions del Parc Samà i una part de la recaptació obtinguda es destinarà a la Marató de TV3 d'enguany

Per Lluís Rovira i Barenys

El Parc Samà va acollir el sopar benèfic organitzat pel grup Mimara per recaptar fons per a la Marató de TV3
El Parc Samà va acollir el sopar benèfic organitzat pel grup Mimara per recaptar fons per a la Marató de TV3 | Lluís Rovira i Barenys

El sopar benèfic per a la salut mental, organitzat pel grup Mimara i que es va celebrar ahir a la nit a les instal·lacions del Parc Samà, va recollir un total de 6.000 euros, una part dels quals aniran destinats a la Marató de TV3 que aquest any se centra en la lluita per la salut mental. La recaptació es va obtenir amb la suma del preu del tiquet del sopar, de la compra de números pel sorteig d'obsequis i per les donacions fetes a la fila 0, que es poden seguir fent a través del compte bancari següent: (ES90 0049 2601 0328 9484 9857)

El sopar, sota el nom #YouAreNotAlone, va aplegar diferents representants de les institucions polítiques de la demarcació, com és el cas d'Oliver Klein, alcalde de Cambrils; Pere Segura, alcalde de Vila-seca; Jordi Llopart, alcalde de Creixell; Mateu Montserrat, alcalde del Pla de Santa Maria, Óscar Sánchez, alcalde de Constantí; Martí Barberà, regidor de sostenibilitat, urbanisme i habitatge de l'ajuntament de Valls; Lluïsa Brull, presidenta del Col·legi d'infermers i infermers de Tarragona; Saloua Bichri, consol del Marroc a Tarragona; o Ricard Checa, president de l’observatori de drets humans de Catalunya.

També hi van ser presents personalitats del sector de la salut, a més del sector empresarial i institucional de la demarcació de Tarragona. Com a representació de l’organització de l’esdeveniment, hi va assistir el fundador del Grup Mimara, Miguel Márquez, a més de les diferents directores de les residències que conforma el Grup Mimara. Per part del Parc Samà hi ha assistit Francisco Castillo. El sopar benèfic va comptar amb música en directe del grup Son dos compost per Dani Morell i Roberto Gonzalez, i va ser presentat per l'empresària i comunicadora, Belén Marrón, i pel periodista Hélder Moya.

Matinal en família al Grup Mimara

Per donar el tret de sortida al Dia Mimara per la salut mental, al matí d'ahir es va dur a terme una jornada que va consistir en la visita al Parc Samà de treballadors, residents i familiars de les residències que conformen el Grup Mimara. La jornada va començar a les 11:00h amb l'arribada a les instal·lacions, va continuar amb la visita de tots els racons del parc, per posteriorment procedir a diferents activitats al Parc Samà.
 

El sopar va comptar amb un sorteig d'obsequis i amb amenització musical / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article