Esports

Rem

El Club Rem Cambrils competeix a la segona regata de llarga distància al pantà de La Baells sumant tres tercers llocs

Per Antoni Font

Un moment de la regata disputada al pantà de La Baells
Un moment de la regata disputada al pantà de La Baells | Jordi Rubio

El pantà de La Baells, comarca del Berguedà, va ser l’escenari de la 2a regata de la Lliga de llarga distància de Llagut Català, el passat diumenge 7 de novembre. A diferència de l'anterior prova, en aquesta ocasió el format de la regata va constar de quatre llargs de 1.000 m al voltant de 3 boies i amb una disposició triangular. Cal destacar una climatologia adversa com a protagonista, amb temperatures que van rondar des dels 2ºC a primera hora del matí, fins als 14ºC com a temperatura a migdia si a tot això li sumem ràfegues de vent amb puntes de 15 nusos, el que va provocar certes incomoditats en alguns instants de la prova.

En aquesta segona regata s’hi van inscriure un total de 13 clubs, amb la participació de 29 equips en les diferents categories. D’igual forma que en la anterior, el Club Rem Cambrils va participar-hi amb les quatre categories: Veterà Masculí, Veterà Femení, Absolut Femení i Absolut Masculí.

Resultats

En aquesta ocasió l’equip Veterà Femení va millorar resultats, aconseguint una 3a posició amb un temps de 28:44,14 min. Referent a l'equip Veterà Masculí va ser tot el contrari si ho comparem amb l'anterior prova, aconseguint una 7a posició d’un total d’11 equips participants, amb un registre de 26:01,85 min.

En les categories absolutes, l’equip Absolut Femení va obtenir novament una 3a posició amb un temps de 28:17,36 min. L’equip Absolut Masculí en aquesta ocasió va obtenir la 3a posició amb un temps de 26:19,23 min.

La propera regata –tercera i última– tindrà lloc el proper diumenge 21 de novembre a la platja de la Picòrdia, localitat d’Arenys de Mar, al Maresme.

Diferents imatges de la regata (la primera imatge és de Jordi Rubio i les dues següents d'Antoni Font)

 

Comenta aquest article