Esports

Pàdel

L'equip femení de menors del Club Pàdel Cambrils queda tercer al campionat de Catalunya i aconsegueix l'ascens a la màxima categoria

L'any vinent, l'equip femení de l'escola Padel Cambrils by Albert Viñas, lluitarà en la màxima categoria autonòmica i serà l’únic club de la província que competirà contra les millors escoles de Catalunya

Per Redacció

Equip femení de menors del Club Pàdel Cambrils
Equip femení de menors del Club Pàdel Cambrils | Cedida

L'equip femení de menors del Club Pàdel Cambrils es va proclamar, aquest passat cap de setmana, tercer classificat de Catalunya aconseguint l'ascens a la màxima categoria del campionat de Catalunya de menors. Les semifinals les van perdre contra el CT Olesa. En categoria cadet, Rut Fernandez i Clara Gallardo van guanyar el seu punt; les Alevines, Claudia Oliveras i Aina Dessard van perdre el seu punt contra les campiones de Catalunya d’aquest any i el punt decisiu va ser el de les jugadors infantils, Miriam Morales i Aitzane Sánchez, que van ser derrotades per un ajustat 7/5 7/6 en un partit d’infart de més de 2 hores i mitja. En la lluita per l’ascens, contra el Padel Indoor Lleida, el Club Pàdel Cambrils va dominar l’eliminatòria per un 2-1 a favor.

A aquest campionat es van poder presentar totes les escoles de pàdel de Catalunya que poguessin formar equip. En aquest cas, de la demarcació tarragonina només van participar tres escoles –Pàdel Cambrils, Global Pàdel i CTR Monterols–. El club va presentar un equip masculí i un femení, sent l'únic club cambrilenc en fer-ho. Dels altres dos equips de la província participants –tots de la 2a categoria– ningú va passar cap ronda en el quadre principal. Només ho va fer el Club Pàdel Cambrils en les dues categories: femení i masculí i, en la categoria femenina va aconseguir l’ascens a la màxima categoria. L'any vinent doncs, l'equip femení de l'escola Padel Cambrils by Albert Viñas, lluitarà en la màxima categoria autonòmica i serà l’únic club de la província que competirà contra les millors escoles de Catalunya.

El club i l'escola compten amb 350 esportistes i 17 equips en competició

Actualment el Club Pàdel Cambrils i la seva Escola by Albert Viñas, compta amb uns 350 alumnes. Ara fa 3 anys que el club va canviar de seu, i des d'aleshores, l’evolució del club ha estat molt gran, ja que ha crescut de forma exponencial, tant a nivell de base, nens/es, com adults. El club compta amb 17 equips de Lliga Catalana inscrits a la Federació Catalana de Pàdel, 4 masculins absoluts, 6 femenins absoluts, 1 de veterans, 2 menors sub13, 2 menors sub16 i 2 equips d’escoles de menors. El Club Pàdel Cambrils es posiciona com el club amb més equips en la Federació Catalana de Pàdel a nivell provincial i en el top 5 a nivell català.

El seu gerent, Josep Pau Pujol i el director esportiu, Albert Viñas, segueixen apostant pel futur del pàdel, creant un gran equip d’entrenadors professionals, on l’objectiu principal és crear una bona base per a que el pàdel s’instauri com a esport referent a Cambrils.

Equip masculí de menors del Club Pàdel Cambrils

 

Comenta aquest article