Informació general

Electricitat

Una incidència a les obres de renovació de canonades a l'Eixample provoca talls de llum a diferents barris de Cambrils

L'apagada va durar pocs minuts però a molta gent li va venir al cap el tema de l'apagada elèctrica general de la que tant es parla des de fa uns dies

Per Lluís Rovira i Barenys

Aspecte de les obres que s'estan fent al carrer de Barcelona, aquest matí
Aspecte de les obres que s'estan fent al carrer de Barcelona, aquest matí | Berta Ruiz

Diferents zones de Cambrils van patir una apagada elèctrica ahir a mig matí. L'apagada va durar uns quants minuts i va afectar diferents zones del Barri Antic, Eixample, la Llosa, entre d'altres. L'apagada es va produir arran d'una avaria al carrer de Barcelona, al barri de l'Eixample, relacionat amb les obres que realitza l'empresa Cobra per encàrrec de Comaigua. Aquestes obres van començar a principis del passat mes de setembre i consisteixen en la renovació de la xarxa de clavegueram i de l'aigua potable. Les obres van iniciar-se a la zona de la Parellada corresponent al darrera de l'Ermita i van anar avançant cap el carrer de Barcelona, ja al barri de l'Eixample on des de fa setmanes hi ha restriccions de trànsit en motiu d'aquesta renovació de canonades.

L'apagada va durar pocs minuts però a molta gent li va venir al cap el tema de l'apagada elèctrica general de la que tant es parla des de fa uns dies i que és un dels temes recurrents des de l'entrada de la tardor climatològica i després que es conegués que Àustriahavia decidit preparar la població davant una possible apagada elèctrica a Europa durant un temps indefinit.

Comenta aquest article