Informació general

Participació ciutadana

El Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural programa nous espais de trobada

Les accions es desenvolupen a Nou Cambrils, Eixample Vila i Eixample Platja per afavorir la convivència, la inclusió i la participació ciutadana

Per Redacció

Cartell de les properes activitats programades
Cartell de les properes activitats programades | Cedida

El Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural (PICI) de Cambrils ha programat noves activitats pels mesos de novembre i desembre als barris de Nou Cambrils, l’Eixample Vila i l’Eixample Platja per continuar creant espais per a la convivència, la inclusió social i el coneixement entre cultures, fomentant la cohesió i la interculturalitat, i promovent la participació ciutadana i la mediació intercultural.  

La programació seguirà les tres línies d’acció iniciades a l’octubre: l’espai d’atenció mensual, les trobades "Cuidar a les que cuiden, també els barris" i el cicle de xerrades sobre serveis municipals "A prop". Les atencions mensuals veïnals o individuals seguides dels espais de trobada s’han programat les tardes del 8 de novembre i el 14 de desembre al Casal de la Gent (Eixample Vila), el 22 de novembre i el 13 de desembre al Centre Cívic Les Basses (Eixample Platja) i el 15 i el 29 de novembre al Centre Cívic Nou Cambrils.  

D’altra banda, la xerrada mensual sobre serveis municipals es dedicarà aquest novembre a donar a conèixer l’Oficina Local d’Habitatge (OLH) i Inclusió Social (PLACI) de l’Ajuntament. L’activitat es portarà a terme el 17 de novembre a les 18 hores al Centre Cívic Les Basses i també es retransmetrà en directe a través del Facebook del PICI. La xerrada de l’octubre es va centrar en els serveis de la Borsa de Treball Municipal i el Club de Feina i es pot recuperar des d’aquest enllaç de Youtube.

L’Apunt

Calendari de novembre i desembre

Som barri:  Atenció als barris  

Espai d'atenció mensual del PICI als barris (veïnal/ individual). Tens dubtes, vols conèixer el projecte, tens una proposta? Vine i construïm junts i juntes!  

Eixample Vila (Casal de la Gent Gran). Dimarts 14 de desembre de 17 a 18h.  

Eixample Platja (Centre Cívic Les Basses). Dilluns 22 de novembre de 17 a 18h / Dilluns 13 de desembre de 17 a 18h.  

Nou Cambrils (Centre Cívic Nou Cambrils). Dilluns 15 de novembre de 16:30 a 17:30h / Dilluns 29 de novembre de 16 a 17h  

Cuidar a les que cuiden, també els barris: Espai de veïnes de trobada, cura i creativitat  

Les veïnes som claus en les cures interpersonals i també dels barris. Avui ens toca a nosaltres! Gaudeix d'una horeta per a acompanyar-nos, aprendre i mimar-nos des de la creativitat i el grup. Vine i prova!  

Eixample Vila (Casal de la Gent Gran). Dimarts 14 de desembre de 18 a 19h.  

Eixample Platja (Centre Cívic Les Basses). Dilluns 22 de novembre de 18 a 19h / Dilluns 13 de desembre de 18 a 19h.  

Nou Cambrils (Centre Cívic Nou Cambrils). Dilluns 15 de novembre de 17:30 a 18:30h / Dilluns 29 de novembre de 17 a 18h

A prop!

Xerrades mensuals en format mixt (presencial i online) obertes a tot el públic i programades de forma comunitària amb els barris.  

Eixample Platja (Centre Cívic Les Basses). Dimecres 17 de novembre a les 18h. Amb l’Oficina Local d’Habitatge (OLH) i Inclusió Social (PLACI) de l’Ajuntament de Cambrils. Es podrà seguir presencialment i també a través del Facebook del PICI.    

PROPERAMENT... Digues la teva. Vols que convidem algun altre servei? Tens preguntes a fer? Dubtes?

Comenta aquest article