Societat

Educació

El parc del Pescador acollirà, aquest proper diumenge, el segon Festival Papallones al voltant de la criança dels fills

Des de les 11 fins les 15 hores s'organitzaran diferents xerrades, tallers, activitats per a tota la família, així com un espai d'informació, música i vermut

Per Redacció

Cartell del Festival Papallones que se celebrarà aquest proper diumenge al parc del Pescador
Cartell del Festival Papallones que se celebrarà aquest proper diumenge al parc del Pescador | Cedida
L'Associació Papallones per una educació conscient i respectuosa organitzarà, el proper diumenge 14 de novembre al Parc del Pescador, el segon Festival Papallones. Des de les 11 fins les 15 hores s'organitzaran diferents xerrades, tallers, activitats per a tota la família, així com un espai d'informació, música i vermut. Durant la matinal intervindran diferents professionals com Yvonne Laborda –autora del llibre "Dar voz al niño"– que oferirà la xerrada titulada "Los niños que fuimos. Los padres que somos"; Miriam Leiva i Laura García que impartiran el taller "Recursos per acompanyar la sexualitat dels nostres infants" i Judit Besora que oferirà la xerrada "De l'educació tradicional a una criança més conscient".
 
Els socis de l'Associació tindran accés gratuït, mentre que el donatiu dels assistents no socis serà de 3 euros (adults) i d'1 euro (nens). L'objectiu de l'Associació Papallones i de totes les seves activitats, segons ha informat l'entitat, "és contribuir al desenvolupament integral dels nens, joves i adults, centrant-se en la difusió d'experiències educatives que afavoreixin el creixement intel·lectual, emociona i social de la infància".

 

Comenta aquest article