El Marina Cambrils guanya al camp del Porrera i suma la segona victòria consecutiva

Imatge d'un partit de lliga del Marina Cambrils a casa
Imatge d'un partit de lliga del Marina Cambrils a casa | Berta Ruiz

Futbol       Tercera Catalana - Grup 2

Porrera UE 1 - Marina Cambrils 3

Aquesta jornada de lliga, el Marina Cambrils es va desplaçar al camp del Porrera –equip que actualment ocupa la penúltima posició del grup–. Després del triomf de la setmana anterior, l'equip cambrilenc va poder sumar una nova victòria per 1 a 3. Als 24 minuts de joc, el Marina Cambrils obria el marcador mitjançant Omar, però només set minuts després arribava l'empat local. Amb l'empat en el marcador s'arribava al descans i amb tot per decidir en el segon període. Ben aviat, als vuit minuts de la represa, el Marina tornava a avançar-se amb un gol marcat per Boujemaa que donava una major tranquil·litat a l'equip. A més, en el 67 de joc, l'àrbitre xiulava un penal a favor dels interessos dels cambrilencs que anotava Aneudy. A partir d'aquí, amb dos gols de marge, el Marina va poder mantenir el marcador inalterable i endur-se una nova victòria que el fan escalar fins el setè lloc de la classificació.

El proper dissabte 13 de novembre, a les 16 hores, l'equip rebrà la visita de l'España Canonja –equip que és vuitè classificat per darrere dels cambrilencs–.