Esports

Vela

Laura Williams del Club Nàutic Cambrils queda primera sub16 femenina a la Regata Port Masnou

D'altra banda, els regatistes locals Roger Ramon, Pepe Peñaranda, Joan Domingo, Miguel Garcia i Joan Fargas van participar a la Kidibul Cup Cap d’Agde d’Optimist, a França

Per Redacció

Laura Williams, al centre de la imatge, amb el seu trofeu
Laura Williams, al centre de la imatge, amb el seu trofeu | Cedida

Part de l’equip d’Ilca del Club Nàutic Cambrils va viatjar el passat cap de setmana del 30 i 31 d’octubre al Club Nàutic Masnou, on s’hi celebrava la Regata Port Masnou per a les classes Ilca 4 i 6, amb 77 participants en total. Com a resultat més destacat per al CNCB va ser la primera posició sub 16 femenina de Laura Williams en Ilca 4, que a més quedava 9a en la general. Per als joves regatistes, la del Masnou va ser una competició complicada, pel mal temps. De fet dissabte es van haver de suspendre les proves previstes per la mala mar que hi havia. Diumenge la situació va millorar i es van poder celebrar 4 proves per a cada classe.

L’expedició d’Ilca 4 la formaven Laura Williams, Ariadna Ferrer, Alejandro Ferrero, Ramon Fernández i Marianna Guinart. En Ilca 6 hi va prendre part el regatista del Club Nàutic Cambrils Santi Alberto. Tots ells van estar acompanyats del seu entrenador, Sergi Sevil.

Finalitza la Kidibul Cup Cap d'Adge d'Optimist

D'altra banda, els regatistes locals Roger Ramon, Pepe Peñaranda, Joan Domingo, Miguel Garcia i Joan Fargas van participar a la Kidibul Cup Cap d’Agde d’Optimist, a França. Una experiència més que sumen aquesta temporada, de la qual n’estan molt satisfets.

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils van marxar amb el seu entrenador, Leandre Garcia. Van ser quatre dies de competició en la qual es van celebrar un total de set proves. La Kidibul Cup Cap d’Agde d’Optimist va reunir 380 participants d’arreu d’Europa i dels Estats Units.

Regatistes cambrilencs a la Kidibul Cup Cap d'Adge d'Optimist

 

Comenta aquest article