Informació general

Joventut

El Departament de Joventut organitza activitats amb joves del barri de Nou Cambrils

Per Redacció

El passat octubre es va dur a terme una primera acció, relacionada amb l'àmbit d'ocupació a través de les tecnologies
El passat octubre es va dur a terme una primera acció, relacionada amb l'àmbit d'ocupació a través de les tecnologies | Cedida

El Departament de Joventut ha iniciat diverses activitats amb joves del barri de Nou Cambrils en coordinació amb l'Agrupació d'Entitats Gitanes de Catalunya i responsables del Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural de l'Ajuntament de Cambrils. L’objectiu és acostar els serveis i recursos a joves de Nou Cambrils que no han fet ús de l’equipament juvenil. El passat octubre es va dur a terme una primera acció, relacionada amb l'àmbit d'ocupació a través de les tecnologies i durant el mes de novembre es farà una segona part d’aquesta activitat tenint en compte la bona acollida que va tenir. A més, aquest passat dimecres es va realitzar una activitat proposada pels propis joves: un taller de cuina d'elaboració de panellets amb la finalitat de promocionar les festes tradicionals com la castanyada, a més de crear i enfortir vincles amb referents del Departament de Joventut.  

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha destacat la necessitat d’acostar-se als joves per apropar-los els recursos que tenen disponibles a l’equipament de referència a Cambrils.

Comenta aquest article