Informació general

Ensenyament

L'Escola d'Adults Rosa dels Vents enceta el curs amb un taller de risoteràpia

La millora de la situació sanitària ha permès augmentar el volum d'alumnes a les aules i engegar propostes de treball cooperatiu

Per Redacció

El taller de risoteràpia va encetar el curs de l'Escola d'Adults
El taller de risoteràpia va encetar el curs de l'Escola d'Adults | Cedida

L'Escola d'Adults Rosa dels Vents de Cambrils ha començat el curs amb energia i amb ganes de gaudir d'un bon any escolar després de dos cursos diferents i irregulars marcats per les mesures de prevenció de la Covid-19. Amb l'objectiu de retornar a la normalitat i recuperar la cohesió, aquest octubre el centre educatiu ha portat a terme un taller de risoteràpia a càrrec de Dani Escarrà.

Per aquest nou curs, tot i que l'alumnat encara ha de mantenir mesures de seguretat com la mascareta, la higiene de les mans i la ventilació de les aules i els espais comuns, la bona evolució de la pandèmia ha permès augmentar el volum d'alumnes a les aules i fer propostes de treball cooperatiu.

40è aniversari de l'Escola d'Adults

El taller de risoteràpia ha estat la primera d'una sèrie d'activitats que s'organitzaran aquest curs 2021-22 per celebrar el 40è aniversari de l'Escola d'Adults. Aquest mes de novembre, a més, es durà a terme l'acte de presentació dels actes de celebració d'aquest 40è aniversari de l'Escola d'Adults.

La regidora d'Educació, Ingrid Duch, ha destacat la llarga trajectòria del centre d'adults cambrilenc, que va ser un dels primers de les comarques tarragonines, i ha posat en valor la formació permanent al llarg de tota la vida i la tasca de l'escola per tornar a inserir les persones adultes al món educatiu i potenciar el seu desenvolupament personal i professional. La directora del centre, Lídia Utset, ha posat en valor "l'aposta valenta i l'esforç de l'Ajuntament per un centre d'adults, ja que l'educació no és una competència municipal" i ha afirmat que "aquest aniversari ha de ser de l'alumnat i els docents que han passat per l'escola i de tots els equips de govern, regidors i regidores d'Educació d'aquestes últimes quatre dècades." 

Aquest novembre es durà a terme la presentació del programa d'actes de celebració de l'aniversari que consistiran en diverses exposicions, una taula rodona a Ràdio Cambrils, entrevistes a persones vinculades a l'Escola d'adults i una festa amb música a la sala de concerts de l'Ateneu juvenil i Centre de formació l'Estudi. Les xarxes socials també es faran ressò del 40è aniversari i cada quinze dies hi hauran postals de persones vinculades al centre. 

El taller de risoteràpia va servir com a activitat d'inici de curs de l'Escola d'Adults

 

Comenta aquest article