Informació general

Turisme

Cambrils es promociona a la fira turística World Travel Market de Londres

L’esdeveniment de referència a nivell mundial torna a la presencialitat després de la pandèmia

Per Redacció

Representants de la Costa Daurada juntament amb el conseller de Turisme, Roger Torrent
Representants de la Costa Daurada juntament amb el conseller de Turisme, Roger Torrent | Cedida

Cambrils s’està promocionant a la World Travel Market (WTM) de Londres, una de les fires del sector turístic més importants del món, dins de l’espai de la Costa Daurada de l’estand Catalunya Experience, juntament amb Salou i Lloret de Mar. L’esdeveniment de referència a nivell mundial torna a la presencialitat després de la pandèmia i és una gran oportunitat per prendre el pols de la propera temporada turística.  

L’alcalde, Oliver Klein, i la regidora de Turisme, Yolanda Burgos, han acompanyat l’equip del patronat de Turisme, i van mantenir, aquest passat dilluns, trobades amb diferents agents i personalitats i van acabar la jornada amb un sopar organitzat per l’Agència Catalana de Turisme amb les diferents delegacions i operadors britànics convidats. L’alcalde i la regidora han explicat que les reunions han estat molt positives, que es respira un optimisme prudent i bones perspectives del sector turístic i que l’objectiu és seguir treballant per recuperar els mercats internacionals de cara a la temporada que ve.    

Una de les exposicions turístiques més importants del món

Prova d’aquest optimisme ha estat la gran presència institucional a la fira de Londres, on s’hi han desplaçat el conseller de Turisme, Roger Torrent; la directora general de Turisme, Marta Domènech; el director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer; el director del Centre de Promoció Turística de Catalunya a Londres, els alcaldes de Salou i Lloret, i el director Tourespaña, entre altres personalitats.  

La fira, que se celebra de l’1 al 3 de novembre, es dirigeix al públic professional i és una de las exposicions turístiques més importants del món amb la presència de més de 5.000 destinacions. La fira és una oportunitat per reconnectar amb els professionals del sector i presentar al mercat britànic i irlandès totes les campanyes, experiències i atractius que ofereix la destinació. Cal tenir en compte que el Regne Unit ha representat tradicionalment el segon mercat emissor per a Catalunya. El 2019 van arribar a Catalunya més de 2 milions de turistes britànics, que van generar uns ingressos de 1.943 milions d’euros.  

Estand de la Costa Daurada, on hi és present Cambrils, amb els representants municipals

 

Comenta aquest article