Infocomercial

Serveis

A qualsevol hora i sense esperes: gestiona el teu contracte en línia a Comaigua

S'han acabat les esperes i no saber què et trobaràs a la teva pròxima factura: amb l’àrea de clients de Comaigua tu tens el control.

Per Redacció

A qualsevol hora i sense esperes: gestiona el teu contracte en línia a Comaigua
A qualsevol hora i sense esperes: gestiona el teu contracte en línia a Comaigua

Un gest tan senzill com obrir una aixeta per cuinar o dutxar-se amaga darrere una gran quantitat de processos per garantir que el servei arribi a casa teva amb total seguretat. A Comaigua, servei municipal d’aigües al Baix Camp, treballen per aconseguir l'excel·lència en la gestió del cicle integral de l'aigua i això no només inclou veure com aquest bé essencial raja a casa nostra, sinó que també fa referència a la facilitat que ofereix als clients a l'hora de gestionar els seus contractes.

Vivim en una societat plena d'urgències. El dia a dia ens atrapa i ens deixa poc marge per dedicar-nos a tot el que ens agradaria, és per això que gestionar els contractes com el de l'aigua no han de suposar una pèrdua de temps. Enrere queden les esperes a les oficines del servei. Gràcies a l’oficina virtual els usuaris poden gestionar els seus serveis a qualsevol hora, sense esperes i des de casa a través de l'Àrea de Clients.
Consultar factures, pagaments, lectures, consums, contractes, modificar dades, notificar incidències o realitzar reclamacions,..., tot això i molt més és el que podreu fer a través del web de Comaigua.

La manera més còmoda de fer tràmits amb Comaigua

L'Àrea de Clients de Comaigua neix amb la voluntat de crear un espai perquè els usuaris puguin fer les gestions que creguin convenients d'una manera còmoda, àgil i fàcil, i des de qualsevol dispositiu, ja sigui una tauleta, un telèfon mòbil o un ordinador.
És important destacar la facilitat d'aquesta web, ja que un dels problemes amb què es troben els usuaris a l'hora de fer altres tràmits és en la complexitat de la gestió. Amb l'objectiu de mostrar les principals gestions que es poden realitzar des de l’àrea de clients i els avantatges que ofereix, Comaigua ha creat una sèrie de vídeos tutorials breus on expliquen el seu funcionament.

Exactament, però, com i què es pot fer a l'Àrea de Clients? El primer que has de fer, si ets client de Comaigua, és registrar-te. Has de seguir uns senzills passos per donar-te d'alta a la teva àrea privada i a partir d'aquí podràs gestionar el teu contracte, modificar o actualitzar les teves dades personals i consultar-lo sempre que vulguis.
Altres possibilitats que ofereix l’àrea privada de Clients és la descàrrega de factures. Podràs accedir al teu històric quan vulguis i descarregar-te el document electrònic amb la teva factura amb molta facilitat. També podràs sol·licitar la factura digital si encara no gaudeixes d’aquest servei.
Si no tens els rebuts de l'aigua domiciliats, no hi ha cap problema. No és necessari que vagis a les oficines, des de la teva àrea privada en línia podràs efectuar el pagament de les factures amb una targeta bancària amb total seguretat. Però si prefereixes fer-ho a través de la teva entitat bancària, l'Àrea de Clients també t'estalviarà haver de fer desplaçaments, ja que podràs generar el teu propi document de pagament amb un codi i podràs abonar la quantitat que correspongui a través de la pàgina web del teu banc.
Un altre dels serveis més interessants de l'Àrea de Clients de Comaigua és que podràs conèixer en tot moment l’evolució del teu consum.  

Però que pots fer si no estàs registrat a l’Àrea de Clients?

Si no ets un usuari registrat, també pots gaudir de molts avantatges, consultar les tarifes del municipi, serveis disponibles, bonificacions, reglaments, etc. Per gestionar el teu servei en línia, accedint a l’apartat de contacta’ns, pots sol·licitar qualsevol gestió mitjançant el formulari de contacte.
En definitiva, un seguit d'eines per facilitar-te el dia a dia i poder invertir el teu temps en allò que prefereixes, economitzant-lo i evitant desplaçaments i esperes. Descobreix com treure el màxim profit de l'Àrea Privada i totes les facilitats que posen a la teva disposició perquè puguis realitzar totes les teves gestions quan tu les necessitis a www.comaigua.cat.

Comenta aquest article