Esports

Tir olímpic

El Club de Tir Olímpic Cambrils inicia les gestions per muntar la seva escola oficial de pneumàtica

Des de la Federació Catalana de Tir Olímpic es van comprometre a desplaçar-se properament fins a Cambrils per iniciar el canvi d'aquestes instal·lacions

Per Redacció

Disputa del campionat d'Espanya de Pistola d'Aire en la modalitat olímpica 10 metres, el passat 30 d'octubre
Disputa del campionat d'Espanya de Pistola d'Aire en la modalitat olímpica 10 metres, el passat 30 d'octubre | Cedida

El passat dissabte 30 d'octubre, el president del Club de Tir Olímpic Cambrils i dos membres de la junta del club es van desplaçar fins a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tir Olímpic –ubicades a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a Mollet de Vallès–. L'objectiu del club cambrilenc és modificar i automatitzar les dianes que tenen actualment per unes d'electròniques més modernes i muntar l'escola oficial de pneumàtica a les seves instal·lacions.

Aprofitant que tenia lloc el Campionat d'Espanya de Pistola d'Aire en la modalitat olímpica 10 metres amb participants de totes les comunitats, la delegació cambrilenca va mantenir converses amb el president de la Federació Catalana, així com diversos àrbitres, tècnics i monitors. Des de la Federació Catalana de Tir Olímpic es van comprometre a desplaçar-se properament fins a Cambrils per iniciar el canvi d'aquestes instal·lacions.

 

Comenta aquest article